Mix 'n' Match Quiche
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete mediteraneene în cutia de rețete, Mix 'n' Match Quiche ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 261 de calorii, 12 g de proteine și 17 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,23 USD per porție. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de jumătate și jumătate de smântână, brânză cheddar, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 2 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă pescatariană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 32%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mix and Match Munchies, Mix & Match Kabobs și Mix & Match Stir-Fry.
Instrucțiuni
Tapetați coaja de patiserie neînțepată cu o folie de grosime dublă.
Coaceți la 450° timp de 5 minute.
Îndepărtați folia; mai coaceți încă 5 minute. Reduceți căldura la 325°.
Strat de crab, sparanghel, ceapă, ardei roșu și brânză în crustă. Într-un castron mic, bate ouăle, smântâna, sarea, piperul și nucșoara; se toarnă peste brânză.
Coaceți 35-45 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia.
Vin recomandat: Vin Spumant, șampanie, Bordeaux, Burgundia Albă
Quiche-ul poate fi combinat cu vin spumant, șampanie și Bordeaux. Chiar dacă nu faci mimoze, vinul spumant este grozav cu ouă din două motive. În primul rând, dacă mănânci ouă devreme, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă palatul. Bollinger Brut Special Cuvee cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Bollinger Brut Special Cuvee]()
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.