Miso Ghimbir Somon

Miso Ghimbir Somon
Miso ghimbir somon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 631 calorii, 72g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $ 8.82 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână vin, ghimbir, ulei de susan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma nectarul de agave, puteți urma acest fel principal cu Ciocolată Brownie Batter Blizzard ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 29 de minute. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Miso-Somon Glazurat Cu Ghimbir, Miso-Ghimbir Somon Marinat, și Somon ars cu ghimbir în bulion Miso cu gust de Jalapeno-Scallion și tăiței de dovlecei.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateGreu
Gata În1 h, 29 m.
Porții2
Scor De Sănătate75
Revista