Burduful glazurat Miso cu salată roșie este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 207 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați brusture, sare, oțet de orez-vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de mâncare și vin. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Kinpira Miso Gobo (brusture cu Miso), Cotlet de porc glazurat Miso fără Gluten cu Quinoa cu aromă Miso, și Școală de gătit: Miso Ramen cu pui glazurat Miso, Enoki și ciuperci Shimeji sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Întindeți nucile într-o tigaie și prăjiți aproximativ 6 minute, sau până când sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă
3
Strângeți lămâia într-o cratiță medie și adăugați apa, 1 lingură de zahăr și un vârf de sare. Curățați brusturele sub apă curgătoare rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Tăiați-l în felii de 1/4 inch pe o diagonală ascuțită, adăugând feliile în apa de lămâie în timp ce lucrați. Aduceți apa la fierbere și gătiți brusturele la foc moderat până la al dente, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie
Apă
5
Scurgeți și lăsați să se răcească ușor, apoi stivuiți feliile și tăiați-le în bețișoare subțiri.
6
Întoarceți brusturele în cratiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Adăugați restul de 2 lingurițe de zahăr, 1 linguriță de oțet de orez-vin și 1 linguriță de miso. Gatiti la foc moderat, amestecand, pana devine lucios, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Orez
Zahăr
Miso
8
Transferați brusturele pe o farfurie și lăsați să se răcească.
9
Într-un castron mic, bateți restul de 2 linguri de oțet de orez-vin cu restul de 2 lingurițe de miso până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Orez
Miso
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
10
Se amestecă uleiul și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
11
Într-un castron mare de salată, aruncați salatele, nucile și brusturele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Adăugați pansamentul, aruncați din nou și serviți imediat.