Miso-brusture glazurat cu salată roșie

Miso-brusture glazurat cu salată roșie
Burduful glazurat Miso cu salată roșie este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 207 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați brusture, sare, oțet de orez-vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de mâncare și vin. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Kinpira Miso Gobo (brusture cu Miso), Cotlet de porc glazurat Miso fără Gluten cu Quinoa cu aromă Miso, și Școală de gătit: Miso Ramen cu pui glazurat Miso, Enoki și ciuperci Shimeji sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți nucile într-o tigaie și prăjiți aproximativ 6 minute, sau până când sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
3
Strângeți lămâia într-o cratiță medie și adăugați apa, 1 lingură de zahăr și un vârf de sare. Curățați brusturele sub apă curgătoare rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Tăiați-l în felii de 1/4 inch pe o diagonală ascuțită, adăugând feliile în apa de lămâie în timp ce lucrați. Aduceți apa la fierbere și gătiți brusturele la foc moderat până la al dente, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
ApăApă
5
Scurgeți și lăsați să se răcească ușor, apoi stivuiți feliile și tăiați-le în bețișoare subțiri.
6
Întoarceți brusturele în cratiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Adăugați restul de 2 lingurițe de zahăr, 1 linguriță de oțet de orez-vin și 1 linguriță de miso. Gatiti la foc moderat, amestecand, pana devine lucios, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
ZahărZahăr
MisoMiso
8
Transferați brusturele pe o farfurie și lăsați să se răcească.
9
Într-un castron mic, bateți restul de 2 linguri de oțet de orez-vin cu restul de 2 lingurițe de miso până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
10
Se amestecă uleiul și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
11
Într-un castron mare de salată, aruncați salatele, nucile și brusturele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Adăugați pansamentul, aruncați din nou și serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista