Miso-biban de mare glazurat cu fasole asiatică și castraveți murați

Miso-biban de mare glazurat cu fasole asiatică și castraveți murați
Bibanul de mare glazurat Miso cu fasole asiatică și castraveți murați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,45 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 489 calorii. Un amestec de ulei de arahide, oțet de orez, mazăre de zăpadă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Miso la grătar-biban de mare glazurat cu salată japoneză de castraveți, Miso-biban de mare glazurat, și Miso-biban de mare glazurat cu sparanghel.

Instrucțiuni

1
Adăugați miso– ul într-un castron mic, adăugați apă în vas-1 sau 2 linguri la un moment dat până când se obține o consistență cochetă, dar totuși groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați bibanul de mare și glazura miso a Cupei circulatorului într-o pungă cu fermoar. Înveliți peștele uniform cu glazura, sigilați punga și dați-l la frigider timp de cel puțin 4 ore sau până la 24 de ore.Chiar înainte de a găti peștele, într-un castron, amestecați împreună castravetele, ridichea, ceapa verde, oțetul de orez cu ceașcă de orez și 1 lingură de zahăr. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
SeabassSeabass
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Încălziți o tigaie pentru grătar ușor unsă la foc mediu-mare până aproape de fumat.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
4
Scoateți peștele din marinată, lăsând să se scurgă excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
Așezați peștele în tigaia pentru grătar și gătiți aproximativ 2 minute până când se obțin semne frumoase de grătar, întoarceți peștele la 90 de grade și gătiți pe aceeași parte încă 2 până la 3 minute. Întoarceți peștele și repetați procedura, gătind până când peștele este doar gătit, dar nu gătiți prea mult.Între timp, într-un castron mic, amestecați împreună restul de 2 linguri miso glaze, mirin, restul de oțet de cupă de la km, restul de zahăr de lingură, sosul de soia și sosul fierbinte. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Încălziți un wok la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
7
Adăugați aproximativ 1 lingură de ulei, acoperind tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați mazăre de zăpadă, fasole lungă și edamame și gătiți aruncând des până la al dente, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
9
Adăugați amestecul rezervat miso, mirin, oțet. Aruncă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
MisoMiso
10
Serviți fasolea deasupra orezului și peștele deasupra tuturor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
11
Garnisiți cu ghimbir murat și lăstari de mazăre dulce, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir MuratGhimbir Murat
Muguri De MazăreMuguri De Mazăre
12
Serviți castravetele culese și ridichea pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții4
Scor De Sănătate9
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista