Mini Wellingtons De Vită

Mini Wellingtons De Vită
Mini carne de vită Wellingtons necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 24. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 230 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime per portie. 4 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de filet de vită, șalotă, foietaj și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 44%. Încercați Mini Wellingtons De Vită, Mini Wellingtons De Vită, și Mini Wellingtons de vită cu Gorgonzola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Se usucă carnea de vită cu un prosop de hârtie și se condimentează toate părțile cu sare și piper. Căutați rapid carnea de vită pe 2 părți numai până se rumenesc adânc, aproximativ 4 minute în total; nu gătiți prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci.
4
Adăugați ciupercile și gătiți până când începeți să se rumenească și eliberați lichid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
5
Adăugați șalotii și continuați să gătiți până când amestecul de ciuperci se usucă, este maro auriu și șalotii sunt moi, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
6
Se ia de pe foc și se răcește.
7
Preîncălziți la cuptor la 400 de grade F. aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament sau un covor de copt din silicon.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Pe o suprafață de lucru, rotiți 1 foaie de patiserie cu puf într-un dreptunghi de 10 x 14 inci. Puneți movile de amestec de ciuperci de dimensiuni de linguriță pe patiserie, distanțându-le uniform în 4 rânduri de
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
9
Acoperiți movila de ciuperci cu o bucată de carne de vită, cu fața în sus. Cu un cuțit ascuțit, tăiați patiseria în pătrate uniforme în jurul cărnii și ciupercilor. Lucrând 1 la un moment dat, trageți 2 părți opuse de patiserie peste fiecare bucată de carne de vită, apoi pliați capetele peste partea de sus pentru a face un pachet. Inversați și aranjați pachetele cu cusătura în jos pe foaia de copt și apăsați-le ușor pentru a sigila patiseria. Repetați cu restul de carne de vită, ciuperci și produse de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
10
Coaceți Wellingtonii până se rumenesc, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Scoateți din cuptor într-un platou de servire și lăsați să se răcească cel puțin 10 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții24
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista