Mini Wellingtons De Vită
Mini carne de vită Wellingtons necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 24. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 230 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime per portie. 4 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de filet de vită, șalotă, foietaj și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 44%. Încercați Mini Wellingtons De Vită, Mini Wellingtons De Vită, și Mini Wellingtons de vită cu Gorgonzola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Se usucă carnea de vită cu un prosop de hârtie și se condimentează toate părțile cu sare și piper. Căutați rapid carnea de vită pe 2 părți numai până se rumenesc adânc, aproximativ 4 minute în total; nu gătiți prea mult.
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci.
Adăugați ciupercile și gătiți până când începeți să se rumenească și eliberați lichid, aproximativ 5 minute.
Adăugați șalotii și continuați să gătiți până când amestecul de ciuperci se usucă, este maro auriu și șalotii sunt moi, aproximativ 10 minute.
Se ia de pe foc și se răcește.
Preîncălziți la cuptor la 400 de grade F. aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament sau un covor de copt din silicon.
Pe o suprafață de lucru, rotiți 1 foaie de patiserie cu puf într-un dreptunghi de 10 x 14 inci. Puneți movile de amestec de ciuperci de dimensiuni de linguriță pe patiserie, distanțându-le uniform în 4 rânduri de
Acoperiți movila de ciuperci cu o bucată de carne de vită, cu fața în sus. Cu un cuțit ascuțit, tăiați patiseria în pătrate uniforme în jurul cărnii și ciupercilor. Lucrând 1 la un moment dat, trageți 2 părți opuse de patiserie peste fiecare bucată de carne de vită, apoi pliați capetele peste partea de sus pentru a face un pachet. Inversați și aranjați pachetele cu cusătura în jos pe foaia de copt și apăsați-le ușor pentru a sigila patiseria. Repetați cu restul de carne de vită, ciuperci și produse de patiserie.
Coaceți Wellingtonii până se rumenesc, 20 până la 25 de minute.
Scoateți din cuptor într-un platou de servire și lăsați să se răcească cel puțin 10 minute înainte de servire.