Mini Vârtejuri De Zmeură-Migdale
Mini zmeura-migdale Swirls ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 91 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, rulouri de cină semilună, gem de zmeură și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Vârtejuri de migdale de piersici și zmeură, Vârtejuri de migdale de piersici și zmeură, și Mini-brioșe cu migdale de zmeură.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F. Spray 24 cupe mini briose cu spray de gătit. În robotul de bucătărie, puneți zahărul și migdalele. Acoperiți; procesați aproximativ 30 de secunde sau până când migdalele sunt măcinate fin.
Adăugați cremă de brânză, vanilie, extract de migdale și gălbenuș de ou. Acoperiți; procesați aproximativ 10 secunde sau până când se amestecă bine.
Pe suprafața ușor făinată, desfaceți aluatul în 1 dreptunghi mare. Cu sucitor cu făină sau degete, rulați sau apăsați aluatul într-un dreptunghi de 12x9 inci, apăsând ferm perforațiile pentru a sigila.
Întindeți amestecul de brânză cremă uniform peste dreptunghiul aluatului. Cu tăietor de pizza sau cuțit, tăiați dreptunghiul pe lungime în 2 dreptunghiuri înguste. Începând cu marginea tăiată, înfășurați fiecare dreptunghi îngust de aluat (umplutura va fi moale). Repetați cu jumătatea rămasă. Cu cuțitul zimțat, tăiați fiecare rolă în 12 felii; așezați partea tăiată în sus în cupe de briose.
Coaceți 11 până la 13 minute sau până se rumenesc.
Scoateți rulourile din cuptor. Cu mânerul lingurii de lemn, faceți indentare în centrul fiecărei role; lingură 1 linguriță gem în fiecare.
Coaceți cu 2 până la 4 minute mai mult sau până se rumenesc. Rulați cuțitul în jurul marginii fiecărei cupe de brioșă pentru a slăbi.
Scoateți rulourile din cupe; așezați pe rafturi de răcire.
Puneți 1 zmeură peste gem pe fiecare rulou. În ceașcă de măsurare cu microunde de 1 cană, chipsuri de ciocolată cu microunde și scurtare neacoperite la 30 până la 45 de secunde, amestecând o dată, până la topire.
Stropiți ciocolată peste rulouri calde.
Se servește cald sau rece. Păstrați rulourile în frigider.