Mini Flatbreads Garlic-Herb este o pâine care servește 48. Vă uitați la silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 35 de calorii, 1 g de proteine și 2 g de grăsime per porție. Pentru 7 cenți per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați semințe de susan, albuș de ou, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Cu un scor de lingură de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Mini Quiche-uri cu usturoi și ierburi, turte plate cu ciuperci, usturoi și parmezan și turte plate cu usturoi prăjite + lămâie.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați primele șapte ingrediente. Adăugați treptat 2/3 cană de apă și ulei, amestecând cu o furculiță până când aluatul formează o minge. Împărțiți aluatul în jumătate; rulați fiecare porție într-o bucată de 12 inchi. x 8 inchi. dreptunghi direct pe o tavă de copt unsă. Strange aluatul cu o furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateți albușul de ou și apa rămasă; ungeti peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Combinați ingredientele pentru topping; se presara deasupra.
4
Se taie aluatul în 2 inci. pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
5
Coaceți la 400° timp de 15-20 de minute sau până se rumenesc. Tăiați imediat de-a lungul liniilor de scor; se răcește pe tigăi pe grătare de sârmă. Depozitați într-un recipient etanș.