Mini sandvișuri cu Crab și creveți la grătar este un pescatarian rețetă cu 16 porții. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 127 calorii. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână creveți, pâine sandwich, maioneză și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini Tacos de creveți și Crab, Mini sandvișuri cu șuncă și brânză la grătar, și Mini sandvișuri cu brânză la grătar cu salvie și Fontină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateti maioneza si urmatoarele 3 ingredienteîn castron mediu. Se amestecă ușor în carne de crab, creveți, țelină și ceapă. Condimentați umpluturacu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Maioneză
Crabmeat
țelină
Creveți
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Aranjați 4 felii de pâine pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
3
Întindeți 1/4 de umplutură pe fiecare felie (aproximativ1/2 cană). Top umplere cu felie de pâine; presasă adere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pâine
4
Perie felie de pâine de top de fiecaresandwich cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Pâine
5
Așezați o grătar mare peste 2 arzătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se încălzeștepierdeți la foc mediu.
7
Așezați sandvișurile, cu unt în jos, pe grătar. Gatiti pana candde jos este maro auriu, 6 până la 7 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Perie de fiecare sandwich cu unt topit.Folosind spatula metalică, întoarceți sandvișurile.Gatiti pana cand fundul este auriu, aproximativ 5 minute.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antica Chardonnay (Mountain Select). Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.