Mini sandvișuri cu Crab și creveți la grătar

Mini sandvișuri cu Crab și creveți la grătar
Mini sandvișuri cu Crab și creveți la grătar este un pescatarian rețetă cu 16 porții. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 127 calorii. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână creveți, pâine sandwich, maioneză și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini Tacos de creveți și Crab, Mini sandvișuri cu șuncă și brânză la grătar, și Mini sandvișuri cu brânză la grătar cu salvie și Fontină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateti maioneza si urmatoarele 3 ingredienteîn castron mediu. Se amestecă ușor în carne de crab, creveți, țelină și ceapă. Condimentați umpluturacu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MaionezăMaioneză
CrabmeatCrabmeat
țelinățelină
CrevețiCreveți
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Aranjați 4 felii de pâine pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
3
Întindeți 1/4 de umplutură pe fiecare felie (aproximativ1/2 cană). Top umplere cu felie de pâine; presasă adere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PâinePâine
4
Perie felie de pâine de top de fiecaresandwich cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PâinePâine
5
Așezați o grătar mare peste 2 arzătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se încălzeștepierdeți la foc mediu.
7
Așezați sandvișurile, cu unt în jos, pe grătar. Gatiti pana candde jos este maro auriu, 6 până la 7 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Perie de fiecare sandwich cu unt topit.Folosind spatula metalică, întoarceți sandvișurile.Gatiti pana cand fundul este auriu, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Tăiați fiecare sandviș în sferturi.
10
Transferați pe platou.
11
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
12
Pe porție: 158,8 kcal calorii,
13
4% calorii din grăsimi, 9,1 g grăsimi,
14
5 g grăsimi saturate,
15
1 mg colesterol,
16
7 g carbohidrați,
17
8 g zaharuri totale,
18
5 g carbohidrați net,
19
Bon App Ampercoltit

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antica Chardonnay (Mountain Select). Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista