Mini Pâini Italiene

Mini Pâini Italiene
Mini pâini italiene ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 122 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca garnitură. Această rețetă de la Taste Of Home necesită apă, unt, fulgi de pătrunjel și ou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, care nu este atât de excelent. Rețete similare includ Mini Pâini De Carne Italiene, Mini Pâini De Carne, și Mini Pâini De Dovleac.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați 3/4 cană de făină, zahăr, drojdie, sare de usturoi, condimente italiene și pătrunjel. Într-o cratiță, încălziți laptele, apa și 1 lingură de unt până la 120 cp -130 CP.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Sare De UsturoiSare De Usturoi
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Se adaugă la ingredientele uscate; bate doar până se umezește.
3
Adăugați oul; bateți până se omogenizează. Se amestecă 4 linguri parmezan și suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale; bate pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
4
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până când este neted și elastic, aproximativ 5 minute.
5
Așezați într-un castron uns, întorcându-vă o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Punch aluat în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată. Împărțiți în treimi; formați în pâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
7
Așezați în trei unse 5-3 / 4-in. x 3 inch. x 2 în. tigăi de pâine. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
8
Topiți untul rămas;periați aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
9
Se presară cu parmezan rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
10
Se coace la 350 de euro timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți din tigăi în rafturi de sârmă.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista