Mini Pâini Italiene
Mini pâini italiene ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 122 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca garnitură. Această rețetă de la Taste Of Home necesită apă, unt, fulgi de pătrunjel și ou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, care nu este atât de excelent. Rețete similare includ Mini Pâini De Carne Italiene, Mini Pâini De Carne, și Mini Pâini De Dovleac.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați 3/4 cană de făină, zahăr, drojdie, sare de usturoi, condimente italiene și pătrunjel. Într-o cratiță, încălziți laptele, apa și 1 lingură de unt până la 120 cp -130 CP.
Se adaugă la ingredientele uscate; bate doar până se umezește.
Adăugați oul; bateți până se omogenizează. Se amestecă 4 linguri parmezan și suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale; bate pana se omogenizeaza.
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până când este neted și elastic, aproximativ 5 minute.
Așezați într-un castron uns, întorcându-vă o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald timp de 15 minute.
Punch aluat în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată. Împărțiți în treimi; formați în pâini.
Așezați în trei unse 5-3 / 4-in. x 3 inch. x 2 în. tigăi de pâine. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 25 de minute.
Topiți untul rămas;periați aluatul.
Se presară cu parmezan rămas.
Se coace la 350 de euro timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tigăi în rafturi de sârmă.