Mini pâini de carne cu brânză și slănină la grătar
Mini pâini de carne cu brânză și slănină la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 372 calorii. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ketchup, brânză cheddar, sare de ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Mini Pâini De Carne Învelite Cu Slănină, Mini Pâini De Carne Învelite Cu Slănină, și Mini Pâini De Carne Cu Slănină Brânză Înainte.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune pentru gătit indirect, conform instrucțiunilor producătorului.
Între timp, într-un castron mare, amestecați toate ingredientele, cu excepția slăninii. Pe suprafața de lucru, amestec pat în pătrat de 7 inch.
Tăiați în pătrate de 4 (3 1/2 inch). Completați fiecare pătrat cu 2 jumătăți de felii de slănină; atașați cu scobitori.
Pulverizați cu grijă grătarul cu spray de gătit.
Așezați chiftelele pe partea neîncălzită a grătarului cu gaz cu două arzătoare sau peste tigaia de picurare pe grătarul cu cărbune (la foc mediu). (Dacă utilizați un grătar cu gaz cu un singur arzător, gătiți la foc mic.) Acoperiți grătarul; gătiți 20 până la 25 de minute sau până când este ușor roz în centru.
Folosind spatula, întoarceți chiftelele. Acoperiți grătarul; gătiți cu 5 până la 8 minute mai mult sau până când termometrul pentru carne introdus în centrul chiftelelor citește 71° și slănina este crocantă.
Scoateți scobitorii înainte de servire.