Mini Pâini Cu Ciocolată Și Banane
Mini pâini cu ciocolată și banane ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă face 16 porții cu 274 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 26 de fani. Un amestec de extract de bananan, ulei vegetal, lapte de ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 30%. Rețete similare sunt Mini Pâini Cu Banane Cu Ciocolată, Pâine cu ciocolată cu banane cu unt de arahide {Mini-pâini!}, și Mini Pâini Cu Fructe De Banane.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați două tigăi miniaturale de 6 pe 3 inci cu spray de gătit; pus deoparte.
Așezați chipsurile de banane într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Apăsați aerul și sigilați. Folosind un sucitor, rulați peste așchii până când sunt zdrobiți.
Bateți amestecul de brioșe și cacao într-un castron mare.
Adăugați laptele de ciocolată, uleiul și ouăle, amestecând până se omogenizează. Se amestecă chipsurile de banane zdrobite și chipsurile de ciocolată. Împărțiți aluatul uniform între tigăi.
Coaceți timp de 50 până la 55 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe un raft timp de 20 de minute.
Amestecați zahărul cofetarilor, smântâna grea și extractul de banane într-un castron mic.
Stropiți glazura peste pâini și lăsați să se răcească complet.
Fotografie de Antonis Achilleos