Membrillo (Pastă De Gutui)
Membrillo (pastă de gutui) este un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 1038 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $11.53 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 522 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Mergeți la magazin și ridicați gutui, suc de lămâie, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Membrillo (Pastă De Gutui), Empanadas de Membrillo (gutui Argentinian și Empanadas de brânză), și Ingredientul Secret (membrillo): Membrillo de mere și pere Tur sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți bucățile de gutui într-o cratiță mare (6-8 litri) și acoperiți cu apă.
Adăugați păstaia de vanilie și coaja de lămâie și dați la fiert. Reduceți la foc mic, acoperiți și lăsați să gătească până când bucățile de gutui sunt fragede cu furculița (30-40 de minute).
Faceți gutui pur și simplu: strecurați apa din bucățile de gutui. Aruncați păstaia de vanilie, dar păstrați coaja de lămâie cu gutui. Purificați bucățile de gutui într-un robot de bucătărie, blender sau folosind o moară de alimente.
Măsurați pur și simplu: măsurați gutui pur și simplu. Indiferent de cantitatea de quince pur corkume pe care o aveți, de atât zahăr veți avea nevoie. Deci, dacă aveți 4 căni de pur arkulume, veți avea nevoie de 4 căni de zahăr.
Încălziți pur și simplu pentru a dizolva zahărul, adăugați suc de lămâie: readuceți gutuiul pur și simplu în tigaia mare.
Se încălzește la mediu-scăzut.
Adăugați zahărul. Se amestecă cu o lingură de lemn până când zahărul s-a dizolvat complet.
Adăugați sucul de lămâie.
Gatiti la foc mic pana la roz gros si inchis: continuati sa gatiti la foc mic, amestecand ocazional, timp de 1-1 1/2 ore, pana cand pasta de gutui este foarte groasa si are o culoare Roz portocaliu intens.
Se pune în cuptorul mic pentru a se usca: Preîncălziți cuptorul la un nivel scăzut de 125 cm.f (52 cm. C). Tapetați o tigaie de 8x8 cu hârtie pergament (nu folosiți hârtie de ceară, se va topi!). Ungeți hârtia pergament cu un strat subțire de unt.
Turnați pasta de gutui gătită în tigaia tapetată cu hârtie pergament. Neteziți partea superioară a pastei, astfel încât să fie uniformă.
Puneți pasta membrillo în cuptorul 125 f pentru o oră sau mai mult pentru a o ajuta să se usuce. (Dacă aveți o setare de convecție sau ventilator pentru cuptor, utilizați-o.)
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Serviți: pentru a servi, tăiați în pătrate sau pene și prezentați cu brânză Manchego. Pentru a mânca, luați o felie mică de membrillo și întindeți-o deasupra unei felii de brânză. A se păstra prin împachetare în folie sau folie de plastic, o păstrare la frigider.
Notă: prima dată când am făcut acest set partea de sus, dar partea de jos nu a avut. Pentru a remedia, am golit pasta de gutui într-un castron mare pyrex și am pus-o în cuptorul cu microunde. L-am gătit la înălțime în trepte de 5 minute timp de 20 de minute. În ultimul moment, una dintre margini a început să se caramelizeze și să devină maro. Acest lucru nu doriți să se întâmple, deoarece părțile caramelizate distrug aroma, dar în acest caz a fost un bun indiciu că restul pastei de gutui era gata. Am aruncat părțile rumenite și am întors restul într-un vas de copt nou căptușit. Înapoi în cuptor timp de o oră și a fost făcut la perfecțiune.