Mini-pâinile cu afine și citrice necesită aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 193 de calorii , 3 g de proteine și 7 g de grăsime fiecare. Pentru 27 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate și lacto ovo vegetariană . Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și cumpărați bicarbonat de sodiu, afine, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 31% . Pâine de afine cu sirop de afine , salată de sfeclă și brânză albastră cu sos de vinaigretă de citrice și lemn dulce dulce cu aromă de citrice sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, sarea și bicarbonatul de sodiu. Într-un castron mic, bate oul, sucul de portocale, uleiul și coaja de portocală. Se amestecă ingredientele uscate până când se umezesc. Încorporați afine și nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Suplimentara
1/2 Cană De Topping De înghețată Cu Fudge Fierbinte Fără Grăsimi
Afine Proaspete, Optional
Coaja De Portocala
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Drajeuri De Bomboane De Perle
12 Salvatori Albi
Drajeuri De Bomboane De Perle
Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inci Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și Feliate
1-1/2 Cani De Zmeura Proaspata, Impartita
2
Transferați la două 5-3/4-in. x 3 inchi. x 2 inchi. tigăi de pâine acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paine Alba Taiata Cubulete Fara Cruste
Echipamente pe care le vei folosi
Baton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, Ras
3
Coaceți la 350° timp de 40-45 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigăi pe gratele de sârmă.