Mini Frigarui De Porc La Gratar
Mini frigarui de porc la gratar este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,47 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 208 calorii. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, suc de lămâie, sherry cremă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Frigarui de porc la gratar cu gust de rosii la gratar, Frigarui De Porc Ușor La Grătar, și Frigarui de porc la gratar cu sos de tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: opt până la zece frigarui de lemn de 4 inci
Într-un castron mediu, bateți împreună sherry, suc de lămâie, oregano, boia de ardei, chimen, 3/4 linguriță sare, 1/2 linguriță piper și usturoiul.
Așezați carnea de porc într-un castron mediu de sticlă.
Se toarnă jumătate din marinată peste carnea de porc.
Adăugați uleiul și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați timp de 1 până la 2 ore.
Se toarnă marinada rămasă într-o cratiță mică.
Adăugați smântâna, rămânând 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și aduceți la fierbere la foc mediu. Se fierbe până când sosul este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri, 4 până la 5 minute.
Pulverizați o tigaie pentru grătar sau un suport pentru grătar cu spray antiaderent.
Așezați tigaia pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Scoateți carnea de porc din marinată. Aruncați marinada. Filetați 3 bucăți de carne de porc pe fiecare frigăruie. Grătați frigarui până când carnea de porc este aurie și gătită, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Așezați o frigăruie în fiecare frunză de andive.
Stropiți frigarui cu sos și serviți.