Mini-cupcakes Boston Creme
Boston Creme Mini-Cupcakes durează aproximativ 2 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 225 de calorii, 2 g de proteine și 9 g de grăsimi. Pentru 33 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. 23 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de frișcă, ouă, lapte și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o rețetă ieftină pentru fanii mâncărurilor americane. Funcționează bine ca desert. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 16%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Clătitele Boston Creme Pie, Boston Creme Pie Cupcake și Boston Creme Poke Cake sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Pulverizați 24 de mini cupe de brioșe cu spray de gătit.
Amestecați amestecul galben de prăjitură, apa, ouăle și uleiul vegetal într-un castron până se umezesc. Bateți cu un mixer electric la viteză medie timp de 2 minute.
Puneți aluatul de prăjitură în mini-cupele de brioșe pregătite, umplându-le aproximativ 2/3.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cupcakes-urile au crescut și sunt ușor aurii, 15 până la 19 minute. Verificați dacă este gata după 10 minute. O scobitoare introdusă în centrul unui cupcake ar trebui să iasă curată. Lăsați cupcakes să se răcească aproximativ 20 de minute.
Amestecați amestecul instant de budincă de vanilie franțuzească și laptele într-un castron timp de 2 minute. Lăsați budinca să stea încă 5 minute pentru a se îngroșa.
Pune budinca de vanilie în fiecare cupcake cu aproximativ 1 1/4 linguriță de budincă de vanilie.
Congelați cupcakes umpluți timp de cel puțin 1 oră pentru a le ușura glazura.
Întindeți un strat foarte subțire de glazură de ciocolată peste fiecare cupcake; dați cupcakes la frigider pentru 15 minute.
Întindeți al doilea strat mai gros de glazură peste primul strat.
Puneți o cutiță mică de frișcă în centrul fiecărui cupcake glazurat și acoperiți cu un sfert de cireșă maraschino. Dați mini cupcakes la frigider până la momentul servirii.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru Cupcakes. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ediția aniversară NV Wilson Creek Almond, cu o evaluare de 5 stele din 5, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition]()
NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition
Această șampanie câștigătoare a medaliei de aur este denumită și șampania „OH MY GOSH”®. Acest vin spumant alb este fermentat în mod natural, cu doar o notă de migdale pură adăugată, astfel încât este garantat să vă uimească oaspeții. O șampanie obligatorie pentru a face orice ocazie deosebit de specială. Excelent cu deserturi, îmbrățișări, căzi cu hidromasaj, picnicuri, șeminee, brunchuri și petreceri. Foarte popular la toate nuntile de aici.