Mini Crostatas De Afine Cu Miere-Migdale
Mini Crostatas de afine cu miere-migdale este un fără lactate și vegetarian desert. Această rețetă servește 8 și costă 74 de cenți pe porție. O porție conține 200 de calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de linguri pastă de migdale, migdale, afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Mini Crostatas Cu Mere, Mini Cheesecakes Cu Migdale De Miere Cu Zmeură, și Miere Fig Crostatas.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.
Așezați hârtie pergament de gătit pe foaia de prăjituri. În cratița de 1 litru, încălziți apa și mierea până la fierbere. Se amestecă afine; reduceți căldura la mediu-scăzut. Gatiti 10-12 minute, amestecand frecvent, pana cand fructele de padure au aparut si amestecul este ingrosat. Se răcește ușor, aproximativ 15 minute.
Între timp, derulați crusta pe suprafața de lucru.
Rulați ușor crusta; tăiați în runde de 8 (4 inci). Reroll resturi și se taie runde rămase, dacă este necesar.
Așezați runde pe foaia de biscuiți căptușită cu pergament. Aruncați resturile.
Apăsați ușor 1 linguriță de pastă de migdale în centrul fiecărei runde de crustă. Împărțiți amestecul de afine uniform peste pasta de migdale. Îndoiți 1/2 inch din fiecare crustă rotundă peste umplutură, ciupind ușor, astfel încât crusta să se așeze plat pe amestecul de afine.
Presărați fiecare cu migdale.
Coaceți 14 până la 16 minute sau până când crusta este maro aurie.
Stropiți 1 linguriță de miere peste fiecare crostata. Dacă doriți, serviți cald cu înghețată.