Mini burgeri de curcan cu Gorgonzola

Mini burgeri de curcan cu Gorgonzola
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați mini burgeri de curcan cu Gorgonzolan. Această rețetă face 12 porții cu 90 de calorii, 13g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de maioneză, piper, piept de curcan măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Burgeri de curcan cu Gorgonzolan cremos și Slaw de usturoi Chili, Mini Burgeri De Curcan, și Mini Burgeri De Curcan Cu Fasole Neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați brânză, amestecând cu o furculiță doar până se combină. Împărțiți amestecul de curcan în 12 porții egale, modelând fiecare într-o pastă groasă de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Toată TurciaToată Turcia
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați 4 patties; gatiti 2 minute. Întoarceți cu grijă chiftelele; gătiți 2 minute sau până când ați terminat.
5
Așezați chiftelele pe o foaie mare de copt într-un singur strat. Repetați procedura cu chiftelele rămase. Se răcește patties la temperatura camerei. Acoperiți cu folie de plastic; congelați până la fermitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
6
Așezați într-un singur strat în pungi de plastic cu fermoar; înghețați până la 3 luni.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
7
Decongelați prăjiturile peste noapte la frigider.
8
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Înveliți o foaie mare de copt cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Așezați chiftelele pe foaia de copt într-un singur strat; acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Coaceți 10 minute sau până când se încălzește bine. Păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Combinați maioneza, murătura și 1/8 linguriță de piper într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
PiperPiper
MuraturiMuraturi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Tăiați rulourile pe jumătate orizontal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
14
Întindeți aproximativ 1 linguriță de amestec de maioneză pe jumătatea inferioară a fiecărei role; acoperiți fiecare cu 1 patty de curcan și 1 bucată de salată verde. Acoperiți cu vârfuri de rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
Salată VerdeSalată Verde
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Toată TurciaToată Turcia
RolaRola
15
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista