Mini burgeri de curcan cu Gorgonzola
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați mini burgeri de curcan cu Gorgonzolan. Această rețetă face 12 porții cu 90 de calorii, 13g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de maioneză, piper, piept de curcan măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Burgeri de curcan cu Gorgonzolan cremos și Slaw de usturoi Chili, Mini Burgeri De Curcan, și Mini Burgeri De Curcan Cu Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mare.
Adăugați brânză, amestecând cu o furculiță doar până se combină. Împărțiți amestecul de curcan în 12 porții egale, modelând fiecare într-o pastă groasă de 1/4 inch.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați 4 patties; gatiti 2 minute. Întoarceți cu grijă chiftelele; gătiți 2 minute sau până când ați terminat.
Așezați chiftelele pe o foaie mare de copt într-un singur strat. Repetați procedura cu chiftelele rămase. Se răcește patties la temperatura camerei. Acoperiți cu folie de plastic; congelați până la fermitate.
Așezați într-un singur strat în pungi de plastic cu fermoar; înghețați până la 3 luni.
Decongelați prăjiturile peste noapte la frigider.
Preîncălziți cuptorul la 40
Înveliți o foaie mare de copt cu spray de gătit.
Așezați chiftelele pe foaia de copt într-un singur strat; acoperiți cu folie.
Coaceți 10 minute sau până când se încălzește bine. Păstrați cald.
Combinați maioneza, murătura și 1/8 linguriță de piper într-un castron mic.
Tăiați rulourile pe jumătate orizontal.
Întindeți aproximativ 1 linguriță de amestec de maioneză pe jumătatea inferioară a fiecărei role; acoperiți fiecare cu 1 patty de curcan și 1 bucată de salată verde. Acoperiți cu vârfuri de rulouri.