Mini-brioșe de morcovi și dovlecei

Mini-brioșe de morcovi și dovlecei
Morcov și dovlecei mini-briose ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 121 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți morcovi, stafide, sare de mare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Mini Brioșe De Dovlecei Cu Morcov Sănătos, Zahăr Gratuit & Lactate Gratuit Mini Morcov Dovlecei Briose, și Mini Brioșe De Morcovi Condimentate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați 24 de cupe mini-brioșe cu garnituri de hârtie (1 1/2 inch). Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, sitați împreună făina, sarea, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
3
Adăugați resturile solide din sită în vas și amestecați.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
4
Într-un castron mediu separat, amestecați împreună uleiul, siropul și oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Adăugați ingredientele uscate și amestecați până se combină.
6
Se amestecă morcovul ras, dovlecelul ras și stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
StafideStafide
MorcovMorcov
7
Folosind 2 linguri mici, umpleți cupele de brioșă pregătite 3/4 pline cu bătătorul și coaceți până la auriu deschis, aproximativ 15 minute. Se răcește timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
CuptorCuptor
8
Transferați brioșele într-un suport de sârmă pentru a se răci complet, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
9
Pentru glazură: într-un castron mic, amestecați crema de brânză și miere până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
GlazuraGlazura
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Întindeți brioșele răcite cu glazură, dacă folosiți, și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Ardei ArbolArdei Arbol
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista