Mini Biscuiți Cu Brânză

Mini Biscuiți Cu Brânză
Mini Crackers de brânză este un vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 98 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină, gălbenuș de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 2 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cremă Brie Patru Brânză Mac și brânză cu biscuiți Ritz unt, Supă de ceapă franceză cu mini pâine prăjită Gruy 6RE (alias mini brânză la grătar) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, pulsați atât făinurile, praful de copt, sarea, brânza și cayenne până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
BrânzăBrânză
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați unt; puls până sfărâmicios și amestec seamănă cu textura de mazăre mici, aproximativ 10 secunde. Bateți gălbenușul cu 1/4 cană de apă rece; adăugați la procesor. Pulsați de mai multe ori până când aluatul începe să se unească, aproximativ 20 de secunde. Aluatul nu trebuie să fie lipicios, ci trebuie doar să se țină împreună. Pulsați câteva picături de apă rece, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
ApăApă
MazăreMazăre
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
3
Transferați pe o suprafață de lucru ușor făinată; adunați-vă într-o minge. Împărțiți aluatul în jumătate, aplatizați fiecare într-un dreptunghi de 4 pe 5 inci și înfășurați în plastic. Se răcește cel puțin 30 de minute și până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
4
Scoateți 1 bucată de aluat din frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Lăsați să se înmoaie ușor înainte de rulare.
6
Preîncălziți cuptorul la 204°.făinați ușor o foaie de pergament. Lucrând cu 1 bucată la un moment dat, rulați aluatul pe pergament într-o foaie groasă de 1/8 inch, de aproximativ 8 x 12 inci. Glisați ușor pergamentul pe o foaie de copt. Folosind o roată de patiserie sau un cuțit ascuțit, tăiați aluatul în pătrate de 1 1/4 inch, tundând și aruncând marginile neuniforme, dacă doriți. Înțepați fiecare pătrat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuțitCuțit
CuptorCuptor
7
Coaceți până când biscuiții se rumenesc ușor în jurul marginilor și se usucă în centru, aproximativ 12 minute. Cu un cuțit mic și ascuțit, tăiați biscuiții care s-au copt împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
8
Lăsați să se răcească pe foaia de copt pe un suport de sârmă, apoi îndepărtați cu grijă orice pătrate care sunt lipite între ele. Repetați cu aluatul rămas. A se păstra într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateExpert
Gata În1 h, 2 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Revista