Minge de brânză trei în unu
Minge de brânză trei în unu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. Această rețetă servește 8. Pentru 1,41 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 449 de calorii, 18 g de proteine și 36 g de grăsimi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Dacă aveți la îndemână piper măcinat grosier, biscuiți, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un punctaj de 38%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Blue Cheese Cranberry Cheese Ball, Blue Cheese And Rosemary Cheese Ball și Cheese Ball pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Intr-un castron mare, bate crema de branza, branza cheddar, laptele, ceapa si sosul Worcestershire pana devine pufoasa. Dacă se dorește o întindere mai fină, procesați într-un robot de bucătărie până devine cremoasă.
Împărțiți în treimi (aproximativ 1 cană fiecare). Modelați prima porțiune într-o bilă; se rulează în piper.
Adăugați brânza albastră la a doua porție. Formați o minge; se rulează în pătrunjel.
Adăugați pudră de usturoi în porția rămasă. Formați o minge; se rulează în nuci.
Acoperiți și dați la frigider.
Se lasa la temperatura camerei cu 1 ora inainte de servire.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Bollinger Brut Special Cuvee cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Bollinger Brut Special Cuvee]()
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. La palat, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.