Minge de brânză trei în unu

Minge de brânză trei în unu
Minge de brânză trei în unu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. Această rețetă servește 8. Pentru 1,41 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 449 de calorii, 18 g de proteine și 36 g de grăsimi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Dacă aveți la îndemână piper măcinat grosier, biscuiți, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un punctaj de 38%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Blue Cheese Cranberry Cheese Ball, Blue Cheese And Rosemary Cheese Ball și Cheese Ball pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Intr-un castron mare, bate crema de branza, branza cheddar, laptele, ceapa si sosul Worcestershire pana devine pufoasa. Dacă se dorește o întindere mai fină, procesați într-un robot de bucătărie până devine cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Împărțiți în treimi (aproximativ 1 cană fiecare). Modelați prima porțiune într-o bilă; se rulează în piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
3
Adăugați brânza albastră la a doua porție. Formați o minge; se rulează în pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
4
Adăugați pudră de usturoi în porția rămasă. Formați o minge; se rulează în nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
5
Acoperiți și dați la frigider.
6
Se lasa la temperatura camerei cu 1 ora inainte de servire.
7
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Bollinger Brut Special Cuvee cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Bollinger Brut Special Cuvee
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. La palat, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista