Rețeta Minestrone verde cu pui și Pesto este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 5. Pentru $3.83 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1067 calorii, 67g de proteine, și 71G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, sare, tulpină de țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Minestrone Succotash Cu Verde Muștar Și Miso Pesto, Minestrone de pui cu Pesto de busuioc, și Pesto Minestrone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați puiul și măruntaiele într-o oală de supă de 5 litri, de preferință din fontă activată și adăugați până la 10 căni de apă, care ar trebui să acopere puiul. Aduceți la fierbere, parțial acoperit, apoi reduceți la foc mic și spumă degresată pe măsură ce se ridică la suprafață. Când spuma dispare, adăugați tulpina de țelină întreagă, morcovul, ceapa întreagă, pătrunjelul și boabele de piper. Păstrați la foc mic timp de aproximativ 3 ore, amestecând la fiecare 30 de minute, până când puiul începe să cadă din oase. Umpleți apa dacă puiul nu este acoperit în primele 2 ore de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(24 De Număr)
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
În timp ce puiul gătește, pregătiți mazărea despicată. Spălați-le în 2 schimbări de apă rece și alegeți pentru a îndepărta pietrele sau mazărea decolorată.
Adăugați aproximativ 3 până la 4 căni de apă proaspătă și aduceți la fierbere și acoperiți; lasa sa stea aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Îndepărtați supa de pui și aruncați măruntaiele, legumele și boabele de piper. Dacă intenționați să serviți carne de pui în supă, îndepărtați pielea, oasele și cartilajul și rupeți carnea de sân și coapsă în bucăți spoonabile. Se strecoară supa printr-o sită și se îndepărtează grăsimea. Reveniți la oala de supă clătită și adăugați mazăre divizată înmuiată și scursă. Fierbeți ușor, parțial acoperit, timp de aproximativ 20 de minute în timp ce pregătiți celelalte legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Mazăre împărțită
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Adăugați ceapa tocată, prazul și țelina tăiată cubulețe și sotati ușor, amestecând frecvent, timp de 8 până la 10 minute sau până când legumele se înmoaie, dar nu se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
9
Se adaugă în supă cu fasole și se fierbe ușor, parțial acoperit, timp de aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
10
Spălați bine dovleceii, tăiați capetele și tăiați-le în sferturi verticale. Folosind un cuțit mic sau o lingură, scoateți pulpa interioară cu semințe. Feliați coaja de dovlecel rămasă în bucăți de inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
11
Tăiați varza în sferturi, spălați-o sub apă rece și tăiați miezul alb. Tăiați varza în ceea ce privește salata de varză, eliminând coastele albe dure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
(mequite, Hickory Sau Arin)
12
Adăugați dovleceii și varza în supă și fierbeți ușor încă 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
(rezervati 1 Lingura)
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
13
Dacă utilizați smog elvețian, tăiați toate tulpinile și venele albe. Tulpinile pot fi gătite ca o legumă separată într-o altă zi. Se spală bine frunzele și se toacă sau se feliază grosier. Ar trebui să aveți 3 până la 4 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
14
Se pune într-o cratiță cu suficientă apă pentru a se acoperi și se fierbe timp de aproximativ 3 minute sau până când frunzele încep să se ofilească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
15
Scurgeți bine și adăugați frunze în supă, aruncând apa de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
16
Supa poate fi preparată până în acest moment și păstrată, acoperită, la frigider până la 24 de ore. Aduceți la temperatura camerei înainte de reîncălzire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
17
Cu aproximativ 20 de minute înainte de servire, adăugați orez sau cartofi în supă și gătiți până se înmoaie. Se condimentează cu sare și piper, dar nu se sare prea mult, deoarece se va adăuga pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
18
Se servește în boluri încălzite, cu sau fără pui. Treceți sosul Pesto la masă. Prefer asta fără brânză suplimentară presărată deasupra, dar poate fi trecută la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
19
Resturile de minestrone pot fi, de asemenea, păstrate, acoperite, la frigider până la 24 de ore sau congelate timp de 6 săptămâni, dar orezul se va extinde considerabil, astfel încât supa va avea nevoie de subțierea cu apă sau bulion în reîncălzire. Cartofii se pot dezintegra puțin, dar asta poate fi plăcut liniștitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1
Tăiați căței de usturoi în jumătate pe verticală și îndepărtați și aruncați germenul interior cu vârf verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2
Tăiați usturoiul în bucăți mici și, folosind un blender sau mortar și pistil, zdrobiți până la o pastă cu sare grosieră. De asemenea, puteți zdrobi usturoiul printr-o presă și apoi amestecați cu sare. Feliați frunzele de busuioc și adăugați la usturoi. Dacă folosiți un mortar și un pistil, prelingeți uleiul încet, lucrând-l ca și pentru maioneză. Dacă utilizați un blender, adăugați 1/3 cană de ulei și amestecați la viteză moderată până când aveți o emulsie netedă, adăugând restul treptat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Emulsii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Dacă adăugați brânză, amestecați-o cu mâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
4
Adăugați sare după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Pesto suplimentar poate fi spooned într-un vas îngust, mic sau borcan și acoperit cu un strat de inch de ulei de măsline. Acoperiți și păstrați la frigider până la 1 săptămână sau la congelator până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Brancaia Chianti Classico Riserva. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.