Minestrone verde cu pui și Pesto

Minestrone verde cu pui și Pesto
Rețeta Minestrone verde cu pui și Pesto este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 5. Pentru $3.83 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1067 calorii, 67g de proteine, și 71G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, sare, tulpină de țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Minestrone Succotash Cu Verde Muștar Și Miso Pesto, Minestrone de pui cu Pesto de busuioc, și Pesto Minestrone pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați puiul și măruntaiele într-o oală de supă de 5 litri, de preferință din fontă activată și adăugați până la 10 căni de apă, care ar trebui să acopere puiul. Aduceți la fierbere, parțial acoperit, apoi reduceți la foc mic și spumă degresată pe măsură ce se ridică la suprafață. Când spuma dispare, adăugați tulpina de țelină întreagă, morcovul, ceapa întreagă, pătrunjelul și boabele de piper. Păstrați la foc mic timp de aproximativ 3 ore, amestecând la fiecare 30 de minute, până când puiul începe să cadă din oase. Umpleți apa dacă puiul nu este acoperit în primele 2 ore de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(24 De Număr)(24 De Număr)
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
În timp ce puiul gătește, pregătiți mazărea despicată. Spălați-le în 2 schimbări de apă rece și alegeți pentru a îndepărta pietrele sau mazărea decolorată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre împărțităMazăre împărțită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
3
Se pune în cratiță cu aproximativ 3 până la 4 căni de apă și se fierbe timp de 2 sau 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Scurgeți apa și clătiți mazărea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
5
Adăugați aproximativ 3 până la 4 căni de apă proaspătă și aduceți la fierbere și acoperiți; lasa sa stea aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Îndepărtați supa de pui și aruncați măruntaiele, legumele și boabele de piper. Dacă intenționați să serviți carne de pui în supă, îndepărtați pielea, oasele și cartilajul și rupeți carnea de sân și coapsă în bucăți spoonabile. Se strecoară supa printr-o sită și se îndepărtează grăsimea. Reveniți la oala de supă clătită și adăugați mazăre divizată înmuiată și scursă. Fierbeți ușor, parțial acoperit, timp de aproximativ 20 de minute în timp ce pregătiți celelalte legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativBucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Mazăre împărțităMazăre împărțită
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați ceapa tocată, prazul și țelina tăiată cubulețe și sotati ușor, amestecând frecvent, timp de 8 până la 10 minute sau până când legumele se înmoaie, dar nu se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
Se adaugă în supă cu fasole și se fierbe ușor, parțial acoperit, timp de aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
10
Spălați bine dovleceii, tăiați capetele și tăiați-le în sferturi verticale. Folosind un cuțit mic sau o lingură, scoateți pulpa interioară cu semințe. Feliați coaja de dovlecel rămasă în bucăți de inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
11
Tăiați varza în sferturi, spălați-o sub apă rece și tăiați miezul alb. Tăiați varza în ceea ce privește salata de varză, eliminând coastele albe dure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
12
Adăugați dovleceii și varza în supă și fierbeți ușor încă 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
13
Dacă utilizați smog elvețian, tăiați toate tulpinile și venele albe. Tulpinile pot fi gătite ca o legumă separată într-o altă zi. Se spală bine frunzele și se toacă sau se feliază grosier. Ar trebui să aveți 3 până la 4 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
14
Se pune într-o cratiță cu suficientă apă pentru a se acoperi și se fierbe timp de aproximativ 3 minute sau până când frunzele încep să se ofilească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
15
Scurgeți bine și adăugați frunze în supă, aruncând apa de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
16
Supa poate fi preparată până în acest moment și păstrată, acoperită, la frigider până la 24 de ore. Aduceți la temperatura camerei înainte de reîncălzire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
17
Cu aproximativ 20 de minute înainte de servire, adăugați orez sau cartofi în supă și gătiți până se înmoaie. Se condimentează cu sare și piper, dar nu se sare prea mult, deoarece se va adăuga pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
18
Se servește în boluri încălzite, cu sau fără pui. Treceți sosul Pesto la masă. Prefer asta fără brânză suplimentară presărată deasupra, dar poate fi trecută la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
19
Resturile de minestrone pot fi, de asemenea, păstrate, acoperite, la frigider până la 24 de ore sau congelate timp de 6 săptămâni, dar orezul se va extinde considerabil, astfel încât supa va avea nevoie de subțierea cu apă sau bulion în reîncălzire. Cartofii se pot dezintegra puțin, dar asta poate fi plăcut liniștitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1
Tăiați căței de usturoi în jumătate pe verticală și îndepărtați și aruncați germenul interior cu vârf verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2
Tăiați usturoiul în bucăți mici și, folosind un blender sau mortar și pistil, zdrobiți până la o pastă cu sare grosieră. De asemenea, puteți zdrobi usturoiul printr-o presă și apoi amestecați cu sare. Feliați frunzele de busuioc și adăugați la usturoi. Dacă folosiți un mortar și un pistil, prelingeți uleiul încet, lucrând-l ca și pentru maioneză. Dacă utilizați un blender, adăugați 1/3 cană de ulei și amestecați la viteză moderată până când aveți o emulsie netedă, adăugând restul treptat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
EmulsiiEmulsii
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Dacă adăugați brânză, amestecați-o cu mâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4
Adăugați sare după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Pesto suplimentar poate fi spooned într-un vas îngust, mic sau borcan și acoperit cu un strat de inch de ulei de măsline. Acoperiți și păstrați la frigider până la 1 săptămână sau la congelator până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
articol var
7
Type_27_data = {};
8
articol
9
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Brancaia Chianti Classico Riserva. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.
Brancaia Chianti Classico Riserva
Brancaia Chianti Classico Riserva
Acest Chianti Classico Riserva prezintă arome de fructe tropicale și negre, cu note de nuci și migdale pe gust. Fabricat cu cei mai buni struguri Sangiovese din două dintre podgoriile noastre imobiliare, Brancaia Estate și Poppi Vineyard, acest vin are o culoare densă, roșu-rubiniu și un finisaj lung, aromat.Amestec: 80% Sangiovese, 20% Merlot
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate43
Revista