Minestrone cu talpă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 388 calorii, 27G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $5.02 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de bulion de pui, pastă de roșii, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, ceea ce e bine. Încercați Bulionul de legume și Minestrone-le bouillon de L. L. L. gumes et la minestrone, Sole Piccata, și Sole Meuni Cormorbre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, topiți untul cu uleiul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până devin aurii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Adăugați usturoiul, morcovii, țelina și cartofii și gătiți, amestecând ocazional, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Morcov
țelină
Usturoi
4
Adăugați dovleceii și varza și gătiți, amestecând ocazional, timp de 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Varză
5
Adăugați bulionul, fasolea, pasta de roșii și sarea și aduceți la foc mic. Se fierbe la foc mic, parțial acoperit, până când legumele sunt fragede, aproximativ 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Legume
Fasole
Bulion
Sare
6
Adăugați talpa, pesto-ul și piperul și readuceți la foc mic. Gatiti, descoperit, pana cand pestele este gata, cu aproximativ 1-2 minute mai mult. Pentru a servi, turnați în boluri și treceți mai mult pesto dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Pește
Sole
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Polonic
7
Alternative de pește: puteți folosi orice alt membru al familiei de cambulă, cum ar fi dab de nisip sau fluke, în locul tălpii. Sau încercați un pește alb mai ferm, cum ar fi codul, halibutul sau călugărul. Pentru acești pești mai groși, adăugați încă un minut la timpul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Cambulă
Monkfish
Halibut
Sole
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
8
Recomandarea vinului: un vin alb Italian ușor va fi încântător cu legumele și pesto-ul. Căutați cea mai recentă epocă a unui pinot grigio din regiunea nordică Alto Adige.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Alb
Legume
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 85 de dolari pe sticlă.