Minestrone cu Pesto: Minestrone con Pesto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 1078 calorii, 26g de proteine, și 68G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.4 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de ulei de măsline ligurian, sare de mare, praz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este uimitor. Încercați Pesto Minestrone, Tortellini & pesto minestrone, și pesto de busuioc minestrone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face pesto: într-un mortar mare de piatră, așezați nucile de pin, busuiocul, usturoiul și sarea și macinați cu un pistil până la pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
2
Stropiți în uleiul de măsline, bătând cu o lingură de lemn. Acest lucru se poate face și într-un procesor de alimente. A se păstra în borcane, acoperite cu ulei de măsline extravirgin, timp de până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1
Înmuiați boabele borlotti și Cannelloni separat peste noapte și scurgeți-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cannelloni
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
2
Într-o oală mare de supă, așezați ambele tipuri de fasole, ceapa, dovlecelul, roșiile, țelina, cartofii, prazul și uleiul de măsline și acoperiți cu 1 inch cu apă rece. Acoperiți oala și aduceți la fierbere. Coborâți focul și fierbeți până când boabele sunt fragede aproximativ 1 oră până la 1 oră și 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați pastele și rotiți focul la mare. Gatiti pastele la fiert pana la al dente. Împărțiți supa între 4 boluri și acoperiți fiecare bol de minestrone cu o păpușă de pesto plutind deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)