Milanese de porc cu Caper cremos și sos de lămâie

Milanese de porc cu Caper cremos și sos de lămâie
Carnea de porc Milanese cu Caper cremos și sos de lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 444 calorii, 28G de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,7 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână sare, piper, cotlet de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Milanese de porc cu Caper și sos de lămâie, Milanese de porc cu sos cremos de lămâie, și Medalioane de porc crocante cu sos cremos de Caper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați mascarpona și maioneza într-un bol mediu. Adăugați încet laptele, amestecând în timp ce mergeți, până când tot laptele este încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Adăugați ingredientele rămase. Se amestecă pentru a combina. Pune deoparte.
1
Combinați făina și 1/2 linguriță de sare și piper într-un vas puțin adânc și amestecați împreună. Spargeți ouăle într-un alt vas superficial și bateți până se combină. Într-un al treilea castron puțin adânc, așezați pesmetul. Condimentează carnea de porc cu sare și piper. Înmuiați carnea de porc, 1la un moment dat mai întâi în făină, apoi ouăle, apoi firimiturile de pâine. Încălziți leguma într-o tigaie mare la foc mediu. Când uleiul este fierbinte, puneți carnea de porc în tigaie. Gatiti pana la auriu si gatiti, aproximativ 4-5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(Keebler)(Keebler)
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Transferați carnea de porc într-un platou de servire și serviți cu sosul alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista