Migdale Macaroon Brownie Baruri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați barele de Brownie Macaroon cu migdale. Această rețetă servește 48 și costă 15 cenți pe porție. O porție conține 115 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării americane. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată semidulce, ulei vegetal, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Migdale Macaroon Brownie Baruri, Coconut Macaroon Brownie Bites, și Migdale Macaroon Negrese.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți fundul numai de tigaie de 13x9 inci cu spray de scurtare sau gătit. Faceți aluat de brownie conform instrucțiunilor de pe brownie mix box pentru brownies cakelike.
Întindeți aluatul în tigaie.
Coaceți 26 până la 30 de minute sau până când scobitoarea introdusă la 2 inci de partea tigaiei iese aproape curată.
Între timp, într-un castron mare, amestecați ingredientele de umplere.
Scoateți brownies din cuptor. Lingurați cu grijă și întindeți umplutura uniform peste brownies.
Coaceți cu 15 minute mai mult (umplutura nu se va rumeni). Se răcește complet, aproximativ 1 1/2 ore.
Într-un castron mic cu microunde, chipsuri de ciocolată cu microunde și 1/2 linguriță de ulei la 30 până la 40 de secunde, amestecând la fiecare 10 secunde, până când chipsurile sunt topite. Lingură în pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; pungă de etanșare.
Tăiați vârful mic din colțul pungii; stropiți ciocolata peste umplutură. Pentru bare, tăiați 8 rânduri cu 6 rânduri.