Migdale Fragile
Migdalele fragile ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 152 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 13. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr, sirop de porumb de culoare deschisă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Migdale Fragile, Migdale Fragile, și Migdale Fragile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o tigaie cu jeleu cu hârtie pergament.
Combinați zahărul și siropul într-un vas de sticlă de 2 litri. Cuptor cu microunde la mare 3 minute (amestec de zahăr va fi clar și Bulbuc). Se amestecă migdalele. Cuptor cu microunde la maxim 3 minute sau până când amestecul are o culoare caramel deschis, amestecând în fiecare minut. Se amestecă untul, vanilia și sarea. Cuptor cu microunde la maxim 1 1/2 minute sau până când amestecul are culoarea untului de arahide.
Adăugați bicarbonat de sodiu și amestecați până când textura este spumoasă. Se toarnă rapid amestecul pe tigaia pregătită.
Răspândiți la grosimea de 1/4 inch.
Lăsați să stea 30 de minute. Se rupe fragil în bucăți și se păstrează într-un recipient etanș până la o săptămână.