Migdale Condimentate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați migdalele condimentate. Această rețetă servește 8. O porție conține 216 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper de cayenne, praf de usturoi, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Migdale condimentate-SRC, Migdale Marconan Condimentate, și Migdale Condimentate Savuroase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Prăjiți migdalele într-o tigaie uscată la foc mediu, amestecând frecvent, până când sunt parfumate, aproximativ 3 minute.
Transferați migdalele într-un bol.
Într-un castron mic, amestecați împreună chimenul, usturoiul, piperul de cayenne și sarea.
Încălziți uleiul din tigaie la foc mediu. Se amestecă condimentele în ulei și se gătește, amestecând până se încălzește, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați migdalele și gătiți, amestecând frecvent, până când nucile sunt calde și condimentele sunt distribuite uniform.
Adăugați sosul de ardei iute și amestecați pentru a distribui.
Scoateți migdalele din tigaie și lăsați-le să se răcească înainte de servire.