Migdale Condimentate

Migdale Condimentate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați migdalele condimentate. Această rețetă servește 8. O porție conține 216 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper de cayenne, praf de usturoi, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Migdale condimentate-SRC, Migdale Marconan Condimentate, și Migdale Condimentate Savuroase pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Prăjiți migdalele într-o tigaie uscată la foc mediu, amestecând frecvent, până când sunt parfumate, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Transferați migdalele într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Într-un castron mic, amestecați împreună chimenul, usturoiul, piperul de cayenne și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Încălziți uleiul din tigaie la foc mediu. Se amestecă condimentele în ulei și se gătește, amestecând până se încălzește, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați migdalele și gătiți, amestecând frecvent, până când nucile sunt calde și condimentele sunt distribuite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
7
Adăugați sosul de ardei iute și amestecați pentru a distribui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
8
Scoateți migdalele din tigaie și lăsați-le să se răcească înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista