Miez Plăcintă Cu Pizza

Miez Plăcintă Cu Pizza
Plăcintă cu Pizza miez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 640 calorii. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de piecrusts, pepperoni, sos de carne de spaghete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Încercați Pizza Umplute Cu Carne, Carne Mac ' N ' Brânză, și Miez Manicotti pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Desfaceți piecrusts; stiva piecrusts, și apăsați împreună.
2
Așezați piecrust pe o foaie de copt căptușită cu pergament; întindeți sosul de carne de spaghete uniform peste crustă, lăsând o margine de 1 inch; deasupra cu felii de pepperoni. Îndoiți marginile crustei ușor peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PepperoniFelii De Pepperoni
SpagheteSpaghete
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
SosSos
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți pe raftul inferior la 425 timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Se presară cu brânză și se coace încă 15 minute sau până la bule și auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se răcește 5 minute.
6
Tăiați în pene.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
"Arată fructe de pădure proaspete, cu note de flori, ierburi proaspete și ciocolată. Corpolent, cu un gust proaspăt, taninuri bine integrate și un finisaj echilibrat. O mulțime de cireșe și condimente ușoare. Cel mai bun după 2003."- Spectator De Vin
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Revista