Miere-Portocaliu Glazurate Sunca

Miere-portocaliu sunca glazurate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 3. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 3289 calorii, 261g de proteine, și 203G de grăsime per portie. Pentru $ 5.47 pe portie, această rețetă acoperă 55% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, cuișoare măcinate, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până cuișoare sol ai putea urma acest curs principal cu Pâine De Dovleac ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. 70 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este super. Încercați Șuncă Glazurată Cu Miere Portocalie, Morcovi Glazurați Cu Miere De Portocale, și Miere Portocale Glazurate Morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 325 grade F (165 grade C). Amestecați sucul de portocale, scorțișoara, cuișorul și mierea împreună într-un bol mic; deoparte. Se amestecă extractul de migdale, dacă se dorește.
Așezați șunca într-o tigaie de prăjire superficială.
Coaceți în cuptorul preîncălzit 1 oră și 15 minute.
Scoateți șunca din cuptor și ungeți cu glazura de miere. Reveniți la cuptor; continuați să gătiți până când șunca atinge o temperatură internă de 140 grade F (60 grade C), cu aproximativ 45 de minute mai mult. Ungeti ocazional ca sunca Se termină de copt.