Miere Muștar Mușchiu De Porc

Miere Muștar Mușchiu De Porc
Mușchiul de porc cu miere și muștar ar putea fi doar rețeta fără gluten și fără lactate pe care ați căutat-o. Această rețetă face 4 porții cu 227 de calorii , 24 g de proteine și 4 g de grăsimi fiecare. Pentru 1,21 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Mergeți la magazin și cumpărați zahăr brun, oțet de cidru, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 46% , care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Mușchiul de porc cu miere de muștar , Mușchiul de porc cu miere și muștar și Mușchiul de porc la grătar .

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de porc pe un gratar uns într-un 15 inchi. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt tapetata cu folie. Într-un castron mic, combinați ingredientele pentru glazură; puneți deoparte 3 linguri de glazură pentru ungere. Se pune glazura rămasă peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Friptură De Umăr De Porc Dezosată, Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 InchFriptură De Umăr De Porc Dezosată, Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpă De Miel, DezosatăPulpă De Miel, Dezosată
Borcane De HalbaBorcane De Halba
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2
Coaceți, descoperit, la 400° timp de 24-28 de minute sau până când un termometru arată 145°, ungând ocazional cu glazură rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Chorizo Decojit Din Carcasă și Tăiat Cubulețe FineChorizo Decojit Din Carcasă și Tăiat Cubulețe Fine
3
Lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia felii.

Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Muschiul de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Malbec și Sangiovese. Corpul ușor al Pinot noir este grozav pentru bucăți slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cu carne, tocane și alte mâncăruri cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu bucăți grase și grătar. Marcassin Marcassin Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 315 de dolari pe sticlă.
Marcassin Marcassin Vineyard Pinot Noir
Marcassin Marcassin Vineyard Pinot Noir
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista