Miere Muștar Mușchiu De Porc
Mușchiul de porc cu miere și muștar ar putea fi doar rețeta fără gluten și fără lactate pe care ați căutat-o. Această rețetă face 4 porții cu 227 de calorii , 24 g de proteine și 4 g de grăsimi fiecare. Pentru 1,21 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Mergeți la magazin și cumpărați zahăr brun, oțet de cidru, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 46% , care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Mușchiul de porc cu miere de muștar , Mușchiul de porc cu miere și muștar și Mușchiul de porc la grătar .
Instrucțiuni
Așezați carnea de porc pe un gratar uns într-un 15 inchi. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt tapetata cu folie. Într-un castron mic, combinați ingredientele pentru glazură; puneți deoparte 3 linguri de glazură pentru ungere. Se pune glazura rămasă peste carnea de porc.
Coaceți, descoperit, la 400° timp de 24-28 de minute sau până când un termometru arată 145°, ungând ocazional cu glazură rezervată.
Lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia felii.
Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese
Muschiul de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Malbec și Sangiovese. Corpul ușor al Pinot noir este grozav pentru bucăți slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cu carne, tocane și alte mâncăruri cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu bucăți grase și grătar. Marcassin Marcassin Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 315 de dolari pe sticlă.
Marcassin Marcassin Vineyard Pinot Noir