Miere-muștar friptură de pui cu bule & chițăit
Miere-muștar friptură de pui cu bule & chițăit este un curs principal care servește 4. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 716 calorii, 43G de proteine, și 42G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați unt, ceapă de primăvară, varză savoy și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Bubble și chițăit, Bubble Și Chițăit, și Luxe Bubble și chițăit.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Fierbeți ceapa și morcovii timp de 4 minute.
Scurgeți, apoi aruncați cu uleiul într-o formă de prăjire. Așezați puiul la mijloc, ungeți cu 1 lingură de unt și condimentați totul bine. Prăjiți timp de 1 oră, dând legumelor o agitare o dată sau de două ori în timpul gătitului.
Între timp, gătiți varza și ceapa de primăvară în 1 lingură de unt într-o tigaie până se înmoaie. Se amestecă în piure, se condimentează, apoi se modelează în 4 prăjituri. Pune deoparte.
Când timpul a expirat, verificați dacă puiul este gătit. Dacă este, amestecați muștarul și mierea, stropiți peste pui și prăjiți încă 5 minute.
Scoateți și lăsați să se odihnească.
Între timp, topiți restul de 1 lingură de unt într-o tigaie antiaderentă. Prăjiți prăjiturile timp de 4-5 minute sau fiecare parte până devin aurii și fierbinți.
Dacă doriți, scoateți un piept întreg și un picior din pui pentru a fi răcit, acoperit și răcit pentru a fi folosit iarna Salata cobb a doua zi (vezi 'merge bine cu'). Sculptați restul de pui și serviți cu sucurile de gătit, legumele și bulele și scârțâitul.