Miere Graham & Pâine Cu Banane Pecan
Honey Graham & Pecan Banana Bread ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 211 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați praf de copt, nuci pecan, banane și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine Graham Cu Miere, Pâine Cu Banane Graham Cracker Din Grâu Integral, și Noduri De Pâine Cu Miere-Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți și făinați o pâine metalică de 8 cm pe 4 cm pan.In un castron de dimensiuni medii, amestecați bine făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea și biscuitul graham crumbs.In un bol mare de amestecare, folosind un mixer electric, bate untul până devine cremos și neted.
Adăugați zahărul și continuați să bateți încă 3 minute sau până când amestecul este ușor și cremos. Cu mixerul la viteza cea mai mică, adăugați treptat ou câteva linguri la un moment dat. Când tot oul este încorporat, bateți la maxim 1 minut. Bateți vanilia și piureul de banane.Cu o lingură de amestecare, amestecați treptat amestecul uscat, urmat de nuci pecan.
Coaceți pâinea în treimea inferioară (nu partea de jos completă, dar nu chiar în centru) a cuptorului timp de aproximativ 50 de minute sau până când se rumeneste și este complet setată.
Lăsați să se răcească în tigaie timp de aproximativ 10 minute, apoi răsturnați cu grijă pe un suport de răcire și lăsați să se răcească complet.