Miere Gelato
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Gelato cu miere. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 169 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, lapte, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Shortcakes de miere cu Gelato de miere-pin, Ricotta-miere Gelato cu portocale, și Semințe de susan prăjite și Gelato de miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță medie și grea.
Se încălzește amestecul la foc mediu până se dizolvă mierea, amestecând frecvent (nu se fierbe).
Combinați sarea și gălbenușurile de ou într-un castron mare, amestecând cu un tel. Adăugați treptat amestecul de miere în amestecul de ouă, amestecând constant cu un bici.
Puneți amestecul de miere în tigaie; gatiti la foc mediu pana cand amestecul ajunge la 180 (aproximativ 3 minute), amestecand continuu (nu fierbeti).
Se ia de pe foc; se amestecă 2% lapte. Se răcește complet.
Se toarnă amestecul în cutia congelatorului unui congelator de înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului. Puneți gelato într-un recipient sigur pentru congelator. Acoperiți și congelați 2 ore sau până când sunt ferme.
Garnisiți cu crenguțe de mentă, dacă doriți.