Miere Dijon Cotlet De Porc
Miere Dijon cotlet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 286 calorii, 30g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 54 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați cotletul de porc, miere, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 70%. Rețete similare includ Dijon-Cotlet De Porc Cu Miere, Miere Dijon cotlet de porc și mere în aragaz lent, și Cotlet De Porc Dijon.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt.
Amestecați muștarul Dijon, mierea, ardeiul negru și praful de usturoi într-un bol. Aranjați Cotletele de porc în vasul de copt pregătit și turnați amestecul de muștar peste carnea de porc.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când carnea de porc este ușor roz în centru, aproximativ 45 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 145 grade F (63 grade C).