Miere De Usturoi Aripi De Pui

Miere De Usturoi Aripi De Pui
Miere Usturoi Aripi de pui ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 276 calorii, 16g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 15 și costă 71 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, miere, aripi de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 21%. Încercați Miere De Usturoi Aripi De Pui, Miere De Usturoi Aripi De Pui, și Miere De Usturoi Aripi De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă ceapa, mierea, zahărul brun, sosul de soia, untul, pudra de muștar și usturoiul împreună într-o cratiță la foc mediu; gatiti pana se incinge, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Zahăr BrunZahăr Brun
Sos De SoiaSos De Soia
UntUnt
UsturoiUsturoi
MiereMiere
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Întindeți aripile de pui într-un strat uniform într-un vas de copt puțin adânc; se toarnă sos peste aripi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Marinati aripile la frigider 1 ora pana peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
4
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Coaceți aripile de pui, întorcându-se ocazional, până când nu mai sunt roz la os și sucurile curg limpede, aproximativ 90 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus lângă os ar trebui să citească 165 grade F (74 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista