Miere De Nuc-Cimbru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați mierea de nuc-cimbru. Această rețetă face 40 de porții cu 75 calorii, 0g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, miere, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 37 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Miere De Nuc-Cimbru, Miere de nuc-cimbru, și Înghețată de miere și cimbru cu cimbru confiat.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Răspândiți nucile pe o foaie de copt și coaceți până când sunt prăjite și parfumate, aproximativ 10 minute.
Lăsați nucile să se răcească, apoi tocați grosier și dați deoparte.
Bateți mierea și uleiul de măsline într-un castron mediu până se omogenizează bine. Condimentează după gust cu sare și piper. Îndoiți nucile, cimbru tocat și coaja de lămâie.
Așezați o crenguță de cimbru și un chili uscat de arprumrbol în fiecare dintre cele trei borcane de 4 uncii. Împărțiți amestecul de miere uniform între borcane. Sigilați și păstrați la frigider până la o lună.