Miere De Modă Veche-Pâine Integrală De Grâu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea de grâu integral cu miere de modă veche. Această rețetă face 32 de porții cu 110 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă foarte caldă, sare, făină graham și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Miere Pâine Integrală De Grâu: Grâu Crăpat, Pâine De Grâu Cu Miere, și Miere Pâine Integrală De Grâu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă făina integrală de grâu, mierea, scurtarea, sarea și drojdia într-un castron mare.
Adăugați apă caldă. Bate cu mixer electric la viteză mică 1 minut, răzuire castron frecvent. Bate pe viteza medie de 1 minut, răzuire castron frecvent. Se amestecă suficientă făină universală, câte 1 cană, pentru a face aluatul ușor de manevrat.
Întoarceți aluatul pe suprafața ușor făinată. Frământați aproximativ 10 minute sau până când este neted și elastic.
Așezați într-un vas uns și întoarceți partea unsă în sus. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald 40 până la 60 de minute sau până se dublează. Aluatul este gata dacă indentarea rămâne la atingere.
Ungeți fundul și părțile laterale ale 2 tigăi de pâine, 9x5x3 sau 8 1/2x4 1/2x2 1/2 inci.
Puneți aluatul și împărțiți-l în jumătate. Aplatizați fiecare jumătate cu mâinile sau sucitorul în dreptunghi, 18x9 inci, pe suprafața ușor făinată.
Rulați aluatul strâns, începând cu partea de 9 inci, pentru a forma o pâine. Apăsați cu degetele mari pentru a sigila după fiecare rotire. Prindeți marginea aluatului în rulou pentru a sigila. Apăsați fiecare capăt cu partea laterală a mâinii pentru a sigila. Fold se termină sub pâine.
Așezați cusătura în jos în tigaie.
Ungeți ușor pâinile cu unt. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald 35 până la 50 de minute sau până se dublează.
Mutați suportul cuptorului în poziție joasă, astfel încât vârfurile tigăilor să fie în centrul cuptorului.
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când pâinile sunt maro auriu și sună gol atunci când sunt bătute.
Scoateți din tigăi în grătar.
Ungeți pâinile cu unt; rece.