Miere de ghimbir somon la grătar, pește-spadă sau Mahi Mahi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somon la grătar cu ghimbir de miere, pește-spadă sau Mahi Mahi. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 239 calorii. Pentru $6.24 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână muștar dijon, suc de portocale, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Această rețetă de la Food.com are 10 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Grătar Mahi Mahi W. miere-crustă de Macadamia și ananas-ghimbir, Crustă de nuci de Macadamia pentru pește-Mahi Mahi, somon, pește-spadă, rugos portocaliu, și Fileuri de Mahi Mahi la grătar Bek în marinată de ghimbir de soia (Oamc).
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.