Miere & cinci condimente prăjită Rockfish

Miere & cinci condimente prăjită Rockfish
Miere & cinci-condiment prăjită Rockfish necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $6.35 pe portie, veți obține un curs principal care servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 73G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 573 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână smântână grea, sos de soia, suc de portocale și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de SF Gate. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Rockfish Prăjit Rockefeller, Vinete prăjite cu miere și condimente, și Migdale Prăjite Cu Miere Și Condimente.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Menage A Trois Limelight Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate61
Revista