Miel Shanks Adobo
Miel Shanks Adobo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,6 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 538 calorii, 46G de proteine, și 17g de grăsime per portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, scorțișoară obișnuită, oregano mexican și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Miel Shanks Adobo, Miel Fiert / Gambe De Miel, și Shanks de miel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți adobo: într-o cratiță medie uscată, grea, la foc mediu, prăjiți usturoiul, întorcându-se ocazional, până se înmoaie și se rumenesc, 12 până la 15 minute.
Adăugați ardei iute în tigaie și prăjiți, întorcând o dată, până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde, având grijă să nu le lăsați să ardă.
Se toarnă cu grijă sucul de portocale în tigaie.
Adăugați ingredientele adobo rămase, apoi curățați usturoiul și adăugați în tigaie. Se acoperă și se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe până se înmoaie chilele, aproximativ 10 minute.
Ridicați canela și frunzele de dafin și rezervați. Se răcește ușor adobo, apoi se purifică într-un blender până se omogenizează foarte bine.
Preîncălziți cuptorul la 32
Presărați gambele cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o oală grea, mare, la foc mediu-mare, apoi rumeniți 2 cozi la un moment dat, întorcându-se ocazional, până se rumenesc, 7 până la 8 minute pe lot. Pe măsură ce gambele sunt rumenite, transferați la un 9 - cu 13-in. vas de copt.
Aruncați grăsimea din oală, apoi adăugați adobo și condimente rezervate și aduceți la fierbere la foc mare, amestecând.
Se toarnă peste coadă. Dacă este necesar, adăugați apă fierbinte, astfel încât lichidul să ajungă la jumătatea gambelor. Sigilați vasul cu folie.
Coaceți, întorcând cozile în fiecare oră, până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă, 2 ore.
Transferați gambele pe un platou; acoperiți cu folie.
Se toarnă adobo într-o cratiță. Degresați și aruncați grăsimea. Se fierbe la foc mediu-mare până când este suficient de gros pentru a acoperi carnea, aproximativ 10 minute. Descoperiți coapsele, turnați sosul deasupra și presărați cu ceapă și cilantro.
* Găsiți în culoarul Latino foods sau culoarul spice al unui supermarket sau la o piață Latino.
Faceți înainte: prin pasul 5; rece, acoperit, până la 1 zi. Pentru a continua, reîncălziți aproximativ 1 1/2 ore la 32