Miel Shanks Adobo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,6 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 538 calorii, 46G de proteine, și 17g de grăsime per portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, scorțișoară obișnuită, oregano mexican și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Miel Shanks Adobo, Miel Fiert / Gambe De Miel, și Shanks de miel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți adobo: într-o cratiță medie uscată, grea, la foc mediu, prăjiți usturoiul, întorcându-se ocazional, până se înmoaie și se rumenesc, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ardei iute în tigaie și prăjiți, întorcând o dată, până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde, având grijă să nu le lăsați să ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se toarnă cu grijă sucul de portocale în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ingredientele adobo rămase, apoi curățați usturoiul și adăugați în tigaie. Se acoperă și se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe până se înmoaie chilele, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Ridicați canela și frunzele de dafin și rezervați. Se răcește ușor adobo, apoi se purifică într-un blender până se omogenizează foarte bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
1
Presărați gambele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2
Încălziți uleiul într-o oală grea, mare, la foc mediu-mare, apoi rumeniți 2 cozi la un moment dat, întorcându-se ocazional, până se rumenesc, 7 până la 8 minute pe lot. Pe măsură ce gambele sunt rumenite, transferați la un 9 - cu 13-in. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Grăsime De Porc înapoi
3
Aruncați grăsimea din oală, apoi adăugați adobo și condimente rezervate și aduceți la fierbere la foc mare, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Se toarnă peste coadă. Dacă este necesar, adăugați apă fierbinte, astfel încât lichidul să ajungă la jumătatea gambelor. Sigilați vasul cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Coaceți, întorcând cozile în fiecare oră, până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă, 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
6
Transferați gambele pe un platou; acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
7
Se toarnă adobo într-o cratiță. Degresați și aruncați grăsimea. Se fierbe la foc mediu-mare până când este suficient de gros pentru a acoperi carnea, aproximativ 10 minute. Descoperiți coapsele, turnați sosul deasupra și presărați cu ceapă și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
* Găsiți în culoarul Latino foods sau culoarul spice al unui supermarket sau la o piață Latino.
9
Faceți înainte: prin pasul 5; rece, acoperit, până la 1 zi. Pentru a continua, reîncălziți aproximativ 1 1/2 ore la 32