Miel Shanks Adobo

Miel Shanks Adobo
Miel Shanks Adobo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,6 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 538 calorii, 46G de proteine, și 17g de grăsime per portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, scorțișoară obișnuită, oregano mexican și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Miel Shanks Adobo, Miel Fiert / Gambe De Miel, și Shanks de miel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți adobo: într-o cratiță medie uscată, grea, la foc mediu, prăjiți usturoiul, întorcându-se ocazional, până se înmoaie și se rumenesc, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ardei iute în tigaie și prăjiți, întorcând o dată, până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde, având grijă să nu le lăsați să ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se toarnă cu grijă sucul de portocale în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ingredientele adobo rămase, apoi curățați usturoiul și adăugați în tigaie. Se acoperă și se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe până se înmoaie chilele, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Ridicați canela și frunzele de dafin și rezervați. Se răcește ușor adobo, apoi se purifică într-un blender până se omogenizează foarte bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1
Presărați gambele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2
Încălziți uleiul într-o oală grea, mare, la foc mediu-mare, apoi rumeniți 2 cozi la un moment dat, întorcându-se ocazional, până se rumenesc, 7 până la 8 minute pe lot. Pe măsură ce gambele sunt rumenite, transferați la un 9 - cu 13-in. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Aruncați grăsimea din oală, apoi adăugați adobo și condimente rezervate și aduceți la fierbere la foc mare, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Se toarnă peste coadă. Dacă este necesar, adăugați apă fierbinte, astfel încât lichidul să ajungă la jumătatea gambelor. Sigilați vasul cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Coaceți, întorcând cozile în fiecare oră, până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă, 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Transferați gambele pe un platou; acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Se toarnă adobo într-o cratiță. Degresați și aruncați grăsimea. Se fierbe la foc mediu-mare până când este suficient de gros pentru a acoperi carnea, aproximativ 10 minute. Descoperiți coapsele, turnați sosul deasupra și presărați cu ceapă și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
8
* Găsiți în culoarul Latino foods sau culoarul spice al unui supermarket sau la o piață Latino.
9
Faceți înainte: prin pasul 5; rece, acoperit, până la 1 zi. Pentru a continua, reîncălziți aproximativ 1 1/2 ore la 32
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista