Miel Shanks Adobo

Miel Shanks Adobo
Miel Shanks Adobo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,6 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 538 calorii, 46G de proteine, și 17g de grăsime per portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, scorțișoară obișnuită, oregano mexican și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Miel Shanks Adobo, Miel Fiert / Gambe De Miel, și Shanks de miel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți adobo: într-o cratiță medie uscată, grea, la foc mediu, prăjiți usturoiul, întorcându-se ocazional, până se înmoaie și se rumenesc, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați ardei iute în tigaie și prăjiți, întorcând o dată, până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde, având grijă să nu le lăsați să ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Se toarnă cu grijă sucul de portocale în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Adăugați ingredientele adobo rămase, apoi curățați usturoiul și adăugați în tigaie. Se acoperă și se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe până se înmoaie chilele, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Ridicați canela și frunzele de dafin și rezervați. Se răcește ușor adobo, apoi se purifică într-un blender până se omogenizează foarte bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Presărați gambele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2
Încălziți uleiul într-o oală grea, mare, la foc mediu-mare, apoi rumeniți 2 cozi la un moment dat, întorcându-se ocazional, până se rumenesc, 7 până la 8 minute pe lot. Pe măsură ce gambele sunt rumenite, transferați la un 9 - cu 13-in. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Aruncați grăsimea din oală, apoi adăugați adobo și condimente rezervate și aduceți la fierbere la foc mare, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se toarnă peste coadă. Dacă este necesar, adăugați apă fierbinte, astfel încât lichidul să ajungă la jumătatea gambelor. Sigilați vasul cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
5
Coaceți, întorcând cozile în fiecare oră, până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă, 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Transferați gambele pe un platou; acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Se toarnă adobo într-o cratiță. Degresați și aruncați grăsimea. Se fierbe la foc mediu-mare până când este suficient de gros pentru a acoperi carnea, aproximativ 10 minute. Descoperiți coapsele, turnați sosul deasupra și presărați cu ceapă și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
8
* Găsiți în culoarul Latino foods sau culoarul spice al unui supermarket sau la o piață Latino.
9
Faceți înainte: prin pasul 5; rece, acoperit, până la 1 zi. Pentru a continua, reîncălziți aproximativ 1 1/2 ore la 32
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista