Miel prăjit cu legume
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați mielul prăjit cu legume. O porție conține 586 calorii, 44G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $16.22 pe portie, această rețetă acoperă 58% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați morcovi pentru copii, umăr de miel, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 78%. Rețete similare includ Picior de miel prăjit cu ierburi cu legume și Jus, Picior de miel prăjit lent cu legume de primăvară, și Cotlete de miel cu legume prăjite.
Instrucțiuni
Faceți tăieturi adânci de 1 inch în miel. Pierce prăjiți la intervale de 1 până la 2 inci, folosind un cuțit mic. Introduceți o felie de usturoi în fiecare tăietură.
Presărați mielul cu 1 linguriță sare, piper și cimbru; așezați într-o tigaie.
Se introduce într-un cuptor de 450. Reduceți imediat temperatura cuptorului la 350 și coaceți 40 de minute.
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu; adăugați șalotă și usturoi tocat și sotati 2 până la 3 minute.
Adăugați ciupercile și restul de 1/4 linguriță de sare; se sotează până se înmoaie și se evaporă lichidul.
Scoateți din tigaie și lăsați-o deoparte.
Tăiați blaturile de morcov, lăsând 1 inch atașat de morcovi; răzuiți morcovii.
Adăugați morcovi, ceapă și napi în tigaia de prăjire; coaceți încă 40 de minute sau până când legumele sunt fragede și un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porție de miel înregistrează 145 sau la gradul dorit de coacere.
Scoateți mielul și legumele din tigaie, rezervând picături.
Rezervați 1/4 cană bulion de pui.
Adăugați picături rezervate, bulionul rămas, prazul și păstăile de mazăre în amestecul de ciuperci din tigaie; gătiți la foc mediu-mare, amestecând ocazional, 5 până la 6 minute.
Se amestecă făina universală în bulion de pui rezervat de 1/4 cană; se amestecă treptat în amestec de ciuperci. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand constant, pana cand amestecul este ingrosat si bulbuc.
Serviți cu miel și legume.