Miel fiert cu măsline Picholine
Mielul fiert cu măsline Picholine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 8 și costă 1,89 USD pe porție. O porție conține 264 calorii, 26g de proteine, și 7g de grăsime. Dacă aveți umăr de miel, cuscus, coriandru măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Măsline Picholine Marinate, Rață cu măsline verzi de Picholină, și Picior De Miel Fiert Cu Cartofi Și Măsline.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate de miel în tigaie. Gatiti 5 minute sau pana se rumeneste, amestecand ocazional.
Puneți mielul într-un aragaz lent electric de 5 litri. Repetați procedura cu mielul rămas.
Adăugați coriandru, ceapă și roșii la aragazul lent. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 7 ore.
Adăugați măsline. Opriți aragazul lent; lăsați să stea, acoperit, 30 de minute.
Așezați cuscusul în boluri puțin adânci. Se amestecă amestecul de miel peste cuscus.
Garnisiți cu lămâie conservată și cilantro, dacă doriți.
Sfat Ingredient: lămâi conservate sunt lămâi care au fost murate în sare; sucurile lor apar adesea în Orientul Mijlociu și bucătăria mediteraneană. Le puteți achiziționa pe piețele de specialitate.