Miel De Rozmarin-Muștar La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați mielul de rozmarin-muștar la grătar. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 386 calorii. Pentru $ 3.19 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de worcestershire, vermut, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 59%. Încercați Picior de miel la grătar cu rozmarin, usturoi și muștar, Picior de miel la grătar cu muștar condimentat și rozmarin, și Picior de miel cu unt la grătar cu rozmarin, usturoi și crustă de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți mielul și uscați-l.
Așezați plat, tăiați partea în sus. Faceți tăieturi lungi pe lungime, dar nu chiar prin picior. Apăsați și bateți carnea, astfel încât să fie cât mai uniformă, făcând tăieturi suplimentare, după cum este necesar.
Puneți mielul într-o pungă de congelator din plastic (1-gal. Dimensiune).
Adăugați muștar, vermut, ulei, Worcestershire, suc de lămâie, rozmarin și usturoi. Sigilați punga, întoarceți-vă la haina de carne și înghețați până la șase săptămâni.
Ungeți ușor un grătar pe un pat solid de cărbuni cu căldură medie sau la foc mediu-mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 3 până la 4 secunde). Ridicați mielul din pungă; salvați marinada.
Puneți carnea pe grătar. Închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gatiti pana cand mielul este bine rumenit pe fund, aproximativ 8 minute. Întoarceți carnea și gătiți până când faceți cum doriți, cu aproximativ 20 de minute mai mult pentru mediu-rare (roz în centru; tăiat în cea mai groasă parte pentru a verifica).
Transferați mielul într-un platou și lăsați să se odihnească cel puțin 10 minute.
Între timp, într - o tigaie de 2 până la 3 litri, combinați marinata rezervată și smântâna; se aduce la fierbere la foc mare și se amestecă des până când amestecul se reduce la 2 1/4 căni, aproximativ 10 minute.
Adăugați orice sucuri de carne din platou.
Feliați mielul și însoțiți-l cu sos.