Miel, budincă neagră și hotpot de muștar

Miel, budincă neagră și hotpot de muștar
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete pentru cutia de rețete, miel, budincă neagră și hotpot de muștar ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 937 calorii, 94G de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $6.4 pe portie, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 50 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de cartofi, pachet de pătrunjel, muștar granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Hotpot De Miel, Cardamom miel hotpot, și Usturoi friptură de miel cu cartofi hotpot.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
2
Încălziți jumătate de ulei într-o tigaie și gătiți ceapa timp de 5 minute până când sunt moi și abia încep să devină aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
3
Scoateți și puneți deoparte.
4
Turnați uleiul rămas în tigaie și prăjiți budinca neagră timp de aproximativ 1 min pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budinca NeagraBudinca Neagra
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
5
Scoateți, scurgeți pe hârtie de bucătărie și dați deoparte.
6
Gatiti cotletele in tigaie la foc mare, astfel incat sa obtineti o culoare buna la exterior, dar nu sunt fierte, apoi scurgeti grasimea. Puneți cotletele deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
7
Puneți ingredientele într-o caserolă adâncă rezistentă la cuptor, care ține totul bine, începând cu niște cartofi și morcovi și punctând jumătate de muștar peste fiecare strat de budincă neagră. Condimentați pe măsură ce construiți straturile și presărați ierburile peste tot. Ar trebui să aveți două straturi de cotlet și să terminați cu felii de cartofi suprapuse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budinca NeagraBudinca Neagra
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
8
Se toarnă bulionul fierbinte peste tot, apoi se unge blatul cu untul topit. Acoperiți și coaceți timp de 2 ore, până când totul este topit, îndepărtând capacul în ultima jumătate de oră pentru a crocanta cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru budincă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate89
Revista