Miel, budincă neagră și hotpot de muștar
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete pentru cutia de rețete, miel, budincă neagră și hotpot de muștar ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 937 calorii, 94G de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $6.4 pe portie, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 50 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de cartofi, pachet de pătrunjel, muștar granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Hotpot De Miel, Cardamom miel hotpot, și Usturoi friptură de miel cu cartofi hotpot.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Încălziți jumătate de ulei într-o tigaie și gătiți ceapa timp de 5 minute până când sunt moi și abia încep să devină aurii.
Scoateți și puneți deoparte.
Turnați uleiul rămas în tigaie și prăjiți budinca neagră timp de aproximativ 1 min pe fiecare parte.
Scoateți, scurgeți pe hârtie de bucătărie și dați deoparte.
Gatiti cotletele in tigaie la foc mare, astfel incat sa obtineti o culoare buna la exterior, dar nu sunt fierte, apoi scurgeti grasimea. Puneți cotletele deoparte.
Puneți ingredientele într-o caserolă adâncă rezistentă la cuptor, care ține totul bine, începând cu niște cartofi și morcovi și punctând jumătate de muștar peste fiecare strat de budincă neagră. Condimentați pe măsură ce construiți straturile și presărați ierburile peste tot. Ar trebui să aveți două straturi de cotlet și să terminați cu felii de cartofi suprapuse.
Se toarnă bulionul fierbinte peste tot, apoi se unge blatul cu untul topit. Acoperiți și coaceți timp de 2 ore, până când totul este topit, îndepărtând capacul în ultima jumătate de oră pentru a crocanta cartofii.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru budincă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.