Miel Bolognese de la masa familiei

Miel Bolognese de la masa familiei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați Mielul Bolognese de la masa familiei. Această rețetă servește 4. O porție conține 1236 calorii, 43G de proteine, și 66g de grăsime. Pentru $ 4.98 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 100 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de fettuccine, smântână grea, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Maialino Marinara de la masa familiei, Frittata de primăvară de la masa familiei, și Învelișuri scurte cu coaste arse de la masa familiei.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați mielul măcinat și rumeniți încet, răzuind fundul tigaiei și reducând focul după cum este necesar pentru a împiedica mielul să se rumenească prea repede, până când umezeala se evaporă și carnea este bine rumenită, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel MăcinatMiel Măcinat
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați un vârf de sare și fulgii de ardei roșu și gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Scurgeți grăsimea.
5
Întoarceți focul la mare, adăugați cimbru, frunze de dafin și vin și amestecați bine. Aduceți la fierbere și reduceți până când rămâne doar o cantitate mică de lichid în tigaie, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați marinara și coaja de brânză, dacă folosiți, și fierbeți timp de 20 de minute, sau până când sosul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Între timp, aduceți 4 litri de apă la fiert într-o oală mare și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Când sosul s-a îngroșat, îndepărtați și aruncați crenguțele de cimbru, frunzele de dafin și coaja de brânză, dacă l-ați folosit. Se amestecă untul, smântâna și brânza rasă, se aduce la foc mic și se ia de pe foc. Condimentează după gust cu sare și piper. (Sosul poate fi preparat cu până la 3 zile înainte, acoperit și refrigerat; reîncălziți la foc mediu-mic.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
9
Adăugați fettuccina în apa clocotită, amestecați pentru a separa firele și gătiți timp de 2 până la 3 minute, până când sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
10
Scurgere.
11
Adăugați pastele în sos și amestecați pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
12
Se presară cu brânză și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista