Miel Bolognese de la masa familiei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați Mielul Bolognese de la masa familiei. Această rețetă servește 4. O porție conține 1236 calorii, 43G de proteine, și 66g de grăsime. Pentru $ 4.98 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 100 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de fettuccine, smântână grea, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Maialino Marinara de la masa familiei, Frittata de primăvară de la masa familiei, și Învelișuri scurte cu coaste arse de la masa familiei.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare.
Adăugați mielul măcinat și rumeniți încet, răzuind fundul tigaiei și reducând focul după cum este necesar pentru a împiedica mielul să se rumenească prea repede, până când umezeala se evaporă și carnea este bine rumenită, 15 până la 20 de minute.
Adăugați un vârf de sare și fulgii de ardei roșu și gătiți încă 1 minut.
Întoarceți focul la mare, adăugați cimbru, frunze de dafin și vin și amestecați bine. Aduceți la fierbere și reduceți până când rămâne doar o cantitate mică de lichid în tigaie, 5 până la 10 minute.
Adăugați marinara și coaja de brânză, dacă folosiți, și fierbeți timp de 20 de minute, sau până când sosul se îngroașă.
Între timp, aduceți 4 litri de apă la fiert într-o oală mare și adăugați 2 linguri de sare.
Când sosul s-a îngroșat, îndepărtați și aruncați crenguțele de cimbru, frunzele de dafin și coaja de brânză, dacă l-ați folosit. Se amestecă untul, smântâna și brânza rasă, se aduce la foc mic și se ia de pe foc. Condimentează după gust cu sare și piper. (Sosul poate fi preparat cu până la 3 zile înainte, acoperit și refrigerat; reîncălziți la foc mediu-mic.)
Adăugați fettuccina în apa clocotită, amestecați pentru a separa firele și gătiți timp de 2 până la 3 minute, până când sunt al dente.
Adăugați pastele în sos și amestecați pentru a acoperi bine.
Se presară cu brânză și se servește imediat.