Midii prăjite în aluat Ouzo
Midiile prăjite în aluat Ouzo ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 486 calorii, 19g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,87 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline și floarea soarelui, lămâi, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Midii prăjite în aluat Ouzo, Midii aburite cu fenicul, roșii, Ouzo și smântână, și Creveți prăjiți cu lămâie și Ouzo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați midiile într-o oală mare la foc mare și adăugați vinul, dacă folosiți. Acoperiți și lăsați midiile să se aburească aproximativ 5 minute, agitând oala și amestecând din când în când, până când cojile se deschid. Aruncați - le pe cele care rămân închise. Scoateți midiile și aruncați cojile. Acoperiți și refrigerați până când este necesar, până la 3 ore.
Adăugați sare și piper de Alep la midii, praf cu aproximativ 2 linguri de amidon de porumb și aruncați pentru a acoperi ușor.
Încălziți aproximativ 2 inci de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare.
Amestecați restul de 1 cană de amidon de porumb, făina și praful de copt într-un castron.
Adăugați ouzo și apă spumantă, amestecând pentru a încorpora. Ar trebui să curgă. Dacă este prea gros, adăugați puțină apă spumantă.
Când uleiul este foarte fierbinte (aproximativ 350 de litri f), înmuiați câteva midii la un moment dat în aluat,îndepărtați-le cu clești și prăjiți-le, întorcându-le pe măsură ce devin aurii adânci, aproximativ 1 minut în total.
Transferați pe o farfurie căptușită cu un strat dublu de prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Se servește cu sferturi de lămâie și skordalia.
Ouzo, Pernod și raki sunt băuturi alcoolice puternice cu aromă de anason. Dacă nu este disponibil, înlocuiți vodca sau grappa, adăugând un vârf de stea măcinată sau anason verde în aluat.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Din Marea Mediterană fierbinte și picant de Aglaia Kremezi Copyright (c) 2009 de Aglaia Kremezi publicat de Broadway Books.Aglaia Kremezi este un expert cunoscut la nivel internațional în bucătăria greacă și autor al Foods of Greece, care a câștigat Premiul Julia Child de la Asociația Internațională a profesioniștilor culinari pentru cea mai bună primă carte de bucate. A ținut prelegeri în întreaga lume despre mâncarea grecească și mediteraneană și conduce o școală de gătit respectată pe insula greacă Kea.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Chardonnay de la A la Z. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.