Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten, primar și pescatarian? Midiile proaspete cu sparanghel ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 3. O porție conține 534 calorii, 43G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $6.14 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți midii, vin, fulgi de piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Linguine cu midii și ierburi proaspete, Midii proaspete aburite deschise în vin și arome, și Orez galben cu midii proaspete și legume mixte.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.