Midii cu fenicul
Midii cu fenicul ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $1.19 pe portie. O porție conține 136 calorii, 11g de proteine, și 3G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați roșii fără sare, sare, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este super. Încercați Midii Și Fenicul În Bere, Midii cu fenicul și leuștean, și Midii cu roșii și fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați fenicul, semințele de fenicul și usturoiul; saut 3 minute. Se amestecă vinul, apa, sucul, sarea și roșiile; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Adăugați midii; acoperiți și gătiți 6 minute sau până când cojile se deschid.
Scoateți de pe foc; aruncați orice coajă nedeschisă.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.