Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați midii cu cremă de șofran. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 558 calorii, 29G de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați vin, ulei de măsline, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este super. Rețete similare includ Midii cu sos de cremă de șofran, Ingredientul Secret (șofran): midii cu șofran și roșii, și Midii cu șofran și praz.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.