Midii aburite cu vin alb, tarhon, ceapă eșalotă, unt și pâine franceză la grătar

Midii aburit cu vin alb, tarhon, eșalotă, unt, și pâine franceză la grătar ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,28 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 501 calorii, 21g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Un amestec de baghetă, șalotă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Midii Aburite În Vin Alb, Midii aburite în vin alb, și Midii aburite în vin alb.
Instrucțiuni
Grătar de căldură la mare.
Presărați usturoiul cu un vârf de sare și, cu partea plată a unui cuțit mare, zdrobiți și ungeți usturoiul într-o pastă grosieră.
Încălziți uleiul într-o oală pe grătarele grătarului, adăugați șalotele și usturoiul și gătiți până când șalotele se înmoaie.
Adăugați vinul, aduceți la fierbere și amestecați midii. Acoperiți oala și gătiți midiile până când toate s-au deschis, aproximativ 6 până la 8 minute, aruncați orice nu se deschide.
Scoateți midii cu o lingură pliată într-un castron mare. Aduceți lichidul de gătit la foc mic și bateți untul. Condimentează cu sare și piper, după gust și amestecă tarhonul.
Se toarnă amestecul peste midii și se servește imediat cu pâine la grătar.
Ungeți partea tăiată a baghetei cu ulei, condimentați cu sare și piper și grătați, tăiați partea în jos până se rumenesc ușor.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Indian Wells Vin Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau